per naixements sense violència / por nacimientos sin violencia/ for childbirth without violence
         per naixements sense violència / por nacimientos sin violencia/ for childbirth without violence    

Testimonis

“L’Imma té molta experiència i em va ensenyar molt, encara que fos el meu quart embaràs. És molt empàtica i compassiva i sap quan cal parlar i quan cal estar en silenci. El seu enfocament respectuós va fer que l’embaràs i el naixement fos molt més que especial i molt íntim. He tingut diversos naixements, però, amb diferència, amb l’Imma ha estat el millor i el més especial ”.

 

Lisa Maritz

Mare de l’Ariella, la Zoey, en Benyahmin Ethan

i en Cayo Guillaume nascut el 10/09/2020

 

 

 

"Un excel·lent tracte professional i una gran persona. Gràcies Imma per fer-ho possible, gràcies pel meu part. La Candela va venir a el món a casa, amb els seus i envoltada del màxim respecte i amor. "

 

Mària Allas Ojeda y Jordi García García

Pares de’n Mateo

i la Candela, nascuda el 25/08/2020

 

 

 

“Tot i que la decisió va ser difícil de prendre per ser un primer part i no conèixer a gaires persones properes amb l'experiència de parir a casa, va ser tot un encert.

La Imma ens va oferir en cada moment el què necessitàvem: les darreres setmanes d'embaràs calma, rigor d'informació pels moments d'espera i dubtes; al part, entrega total, templança, ànims, paraules dolces, respecte a com ho anava vivint jo i opcions per escollir en cada moment quan les demanava; les primeres setmanes amb la Mia a casa molta confiança, contacte proper i disponibilitat via telefònica. Ha estat un far davant de la incertesa i els canvis constants.

 

Comptar amb una llevadora ens ha suposat fer una inversió en sentir-nos cuidats, informats i apoderats per l’arribada de la nostra filla. Hem quedat meravellats de la entrega de l’Imma i no podem fer res més que agrair que hi hagi professionals com ella per acompanyar aquests moments tant importants de vida.”

 

Miriam López Martínez

Mare de la Mia, nascuda el 24/06/2020

 

“Vam decidir gairebé de 36 setmanes que finalment volíem parir a casa, però si tornés enrere, ho faria des de la setmana 1. El paper de l’Imma Sàrries ha sigut fonamental per tal de poder valorar que la nostra decisió fos de les més encertades de la nostra vida. La Mia va néixer a les 41 setmanes i dos dies en un dia tan especial com la nit de Sant Joan, entre petards i crits va anar la cosa. Va ser un part llarg (32h de contraccions continues) y gairebé tres hores de naixement. A la Mia li va costar una mica acabar de baixar (semblava un yo-yo), però tot i així l’Imma es va mostrar en tot moment optimista i molt professional, aportant idees per tal de facilitar la sortida. Finalment, de la posició menys esperada, la Miriam va empènyer amb tota la força del món, que només una dona apoderada és capaç de tenir, i va néixer la Mia en un estat més que perfecte, i molt més bonica del que mai m'hauria imaginat. Hi va haver moments durs, moments de tensió i de molta fatiga, però tot i així va valer molt la pena, portar a la nostra filla al món de la manera mes harmoniosa i natural possible. Se’ns dubte repetiria.

 

Moltes gràcies Imma per ajudar-nos a portar al món a la Mia, ha sigut un plaer enorme poder comptar amb tu i la teva gran experiència. El teu tracte i professionalitat no podien haver sigut millors. Et duré sempre en el meu record i qui sap si en un futur ens tornem a veure en un part, o simplement pel barri. Una abraçada molt forta. Animo a tothom que hagi decidit parir a casa, confiar en l’Imma com la vostra llevadora.”

 

Pau Fabregat Hernando

Pare de la Mia, nascuda el 24/06/2020

 

 

 

"Parir a casa amb l’Imma Sàrries és de les millors decisions que he pres mai a la vida. I encara que ella diria que no, jo sé que he pogut parir tal com ho vaig fer gràcies a ella, sent el naixement del Roger un gran regal i una experiència meravellosa. El seu acompanyament durant l'embaràs, part i postpart han suposat un autèntic creixement personal que m'ha apoderat com a dona i mare, oferint-me la informació, la seguretat, la saviesa i la força necessàries per viure aquest brutal viatge amb molta il·lusió i alegria. Un dels moments que més recordo de el part és quan va arribar a casa, va ser com si hagués entrat un àngel, vestida de blanc, xiuxiuejant i parlant-me amb un amor i un respecte com cap professional de la salut m'havia parlat mai. Em vaig sentir tan ben acompanyada durant tot el temps ... dient-me el que necessitava escoltar en cada moment, donant-me la calma, la força i la confiança necessàries, amb una humanitat i una professionalitat increïbles. Una atenció i dedicació absolutes des del primer dia fins al dia que ens va donar l'alta. En conclusió, parir amb l’Imma és garantia de summa professionalitat, entrega, humanitat i seguretat. I per tot això li estic profundament agraïda de tot cor, per a nosaltres conèixer-la ha estat del millor que ens ha passat. MOLTES GRÀCIES !!!!”

 

Maria Aragó Castell

Mare de’n Roger, nascut el 14/06/2020

 

“Vast coneixement, llarga experiència, saviesa, amor, respecte, acompanyament i compromís podrien ser les paraules que defineixen a l’Imma i el seu treball. Trobar a l’Imma va ser com tenir l'hospital a casa. La seva tasca va ser en tot moment impecable i sempre vam tenir l'absoluta convicció que estàvem en les millors mans. A més, amb la seva profunda saviesa i qualitat humana ens sentíem acompanyats i sostinguts al mateix temps que responsables i autònoms en les nostres decisions. Durant l'embaràs vam tenir la millor informació, en el part l’Imma va saber llegir les necessitats físiques i emocionals de la Maria guiant-la perquè pogués fer-ho per ell mateixa i jo, com a parella, em vaig sentir totalment integrat sent coprotagonista de portar al nostre primer fill al món. I en el postpart vam poder gaudir del privilegi de tenir un acompanyament personalitzat i constant de tots els nostres dubtes fins al final. Estic profundament agraït a l’Imma per l'acompanyament i per totes les coses que vaig aprendre més enllà del naixement de’n Roger.”

 

Òscar Xavier Galindo Castella

Pare de Roger, nascut el 14/06/2020

 

 

 

“Després d’haver fet un primer part natural a l’hospital, on vaig constatar que en un entorn mèdic el part natural no és la norma sinó l’excepció, vaig tenir clar que la següent vegada voldria parir a casa. Em semblava la millor manera d’assegurar que el procés no fos intervingut i tot pogués fluir correctament. No volia sentir de nou que si tot havia anat bé era per sort o per casualitat. I no m’equivocava. Va ser una experiència inoblidable, fantàstica i totalment empoderadora. Un privilegi poder rebre al petit Arnau acompanyada del meu home i la meva filla gran, en la calidesa i les comoditats de casa nostra, i amb el suport inestimable i la saviesa de l’Imma. L’Imma ens va fer sentir segurs i en bones mans en tot moment, tranquils, em va donar molta confiança i em vaig sentir cuidada. La meva filla gran (6 anys) diu que quan sigui mare també vol parir amb ella! Em sento molt afortunada d’haver pogut viure aquesta experiència màgica tan ben acompanyada i recolzada pels que m’estimen. Imma, si això ha estat així és sens dubte gràcies a tu!!!”

 

Gemma Ibañez Marí

Mare de l’Aina

i l’Arnau, nascut el 24/05/2020

 

 

 

"La primera vegada que vam conèixer a l’Imma vam enamorar-nos-en de cop, va ser l’any 2012 per al naixement del nostre primer fill, en Kai. No hi havia dubtes, havia de ser la nostra llevadora. I a en retrobar-nos el 2020 per al naixement de l’Inar vam tornar a sentir el mateix, havia de ser ella la que ens acompanyés. Buscàvem professionalitat, claredat, transparència, confiança i respecte. I tot això ho hem trobat en el seu acompanyament. El que més destacaria durant el part, que per a mi va ser de vital importància, és la seva presència absoluta, la seva capacitat de mantenir-se al marge i donar-nos el protagonisme a nosaltres, de no interferir, respectar i confiar plenament en el procés natural. Crec que és el més difícil: estar present sense qüestionar ni interferir. En cap moment m'he sentit qüestionada ni manipulada, si guiada i acompanyada.

Gràcies de tot cor Imma. T’estarem sempre agraïts. "

 

Carol Vidal Lopez i Víctor Mateos Díaz

Pares de’n Kai

i l’Inar, nascut el 22/05/2020

 

 

 

"Quan vaig conèixer a l’Imma, vaig saber de seguida que ella havia de ser la persona que m’acompanyés en el part. I més tard es va confirmar que no podia haver tingut millor llevadora, per la seva experiència, la seva professionalitat, el rigor amb què treballa, el suport a tots els nivells que em va donar abans, durant i després de el part. L’Imma em va preparar molt bé per al part durant les visites que vam tenir abans, així que vaig arribar a el part molt tranquil·la i il·lusionada. Durant el part em vaig sentir cuidada, acompanyada, respectada al màxim. Gràcies a això vaig viure una experiència inoblidable i apoderant. No vaig patir cap estrip, gràcies als consells que em va donar, ni hi va haver cap complicació, ni tan sols en la sortida de la placenta. En cap moment vaig sentir por ni dubtes, l’Imma ho tenia tot controlat. El seu acompanyament durant el postpart va ser fonamental. Va estar en tot moment atenta i disponible i no em va donar l'alta fins assegurar-se que estàvem, tant jo com la meva petita, perfectament. Si tingués un altre fill / a no dubtaria a comptar de nou amb ella ".

 

Helena Molina López

Mare de Noa, nascuda el 05/05/2020

 

"No podíem haver triat millor llevadora per al naixement de la nostra filla. Ens va preparar als dos molt bé per al part, implicant-me a mi també. I durant el part i el postpart, va estar en tot moment disponible i pendent del benestar de la meva dona i del nadó, de manera molt respectuosa. Ens va donar molta tranquil·litat i confiança ".

 

Francisco Gutiérrez González

Pare de Noa, nascuda el 05/05/2020

 

 

 

“Des del primer moment que vem saber que estava embarassada no vam dubtar de contactar amb l’Imma que ens ha acompanyat en tot el procés, ha estat un autèntic privilegi contar amb el seu saber, la seva presència i el seu amor durant aquests mesos. Tenir la Imma a prop ens ha donat tota la informació que hem necessitat ens ha donat força i confiança, sobretot quan s’acostava el part i viviem una situació que mai hauriem imaginat, l’Uriel arribaria en ple confinament, i ens espantava una mica tot plegat.. saturats d’informacions contradictòries, amb visites de seguiment del CAP anulades, amb protocols canviats a l’hospital... entre tot el soroll, l’Imma ens porta calma, serenor, presència i molta confiança fins que arriba EL dia. Estem infinitament agraïts de com em va sostenir l’Imma durant el part, de com ens va cuidar i de com va creure en nosltres. La seva mirada, la seva veu, les seves paraules...em van donar la força per seguir quan jo ja no podia més. L’Uriel va decidir néixer en posterior i em va trencar els esquemes...no va ser com imaginava però la presencia de l’Imma, el seu saber estar quan damunt seu hi havia tota la pressió del moment i la seva confiança, em van ajudar a arribar fins al final i viure un part –malgrat la tensió que vam viure- preciós. MAI l’hi podrem agraïr prou. MOLTES GRÀCIES!!!!

 

Helena Todó Vergés i Jordi Pascual

pares de l’Uriel, nascut el 22/04/2020

 

 

 

“L’Imma va ser la llevadora que vàrem escollir perquè ens acompanyés en el part a casa de la nostra filla, la Zoe. Estem molt contents d’haver-la triat a ella perquè en tot moment va demostrar ser una professional excel·lent. Es nota moltíssim tota l’experiència que té i això fa que sentis sempre que tot anirà bé, que el part a casa és la millor decisió que has pres i que ella és la millor professional que hi havia per acompanyar-te. Només tenim paraules d’agraïment cap a ella i ja l’estem recomanant a altres parelles que volen tenir un part a casa totalment respectat, bonic i apoderant.“

 

Núria Roura Pelegrina

Mare de la Zoe, nascuda el  12/04/2020

 

 

 

“Quan vam quedar amb l’Imma per primera vegada, vam saber que si decidíem parir a casa seria amb ella, no ens calia veure ni conèixer ningú més. Finalment, vam decidir que sí, que faríem el part a casa. Durant tot l’acompanyament a l’embaràs em va transmetre calma, confiança, respecte cap a les meves decisions i molta seguretat en la seva professionalitat. Les últimes setmanes d’embaràs em vaig sentir especialment neguitosa en alguns moments (tenia la pressió arterial al límit de poder fer el part a casa, i els dies anaven passant i el part no arribava); un altre cop vaig agrair molt el seu acompanyament, la seva confiança cap a mi i cap al meu fill, la seva professionalitat, el respecte i també el toc d’humor que li va posar a tota la situació i que em va ajudar moltíssim.

I quan va arribar el moment del part em vaig tornar a sentir acompanyada des del respecte, la confiança, la calma i la professionalitat. Va ser un part que em va apoderar moltíssim.

I finalment, va arribar l’acompanyament durant el post-part en què la seva presència em va tornar a transmetre confiança, seguretat, respecte i professionalitat. “

 

Estela Maldonado Guerrero

Mare de’n Pau

i l’Aniol, nascut el 09/04/2020

 

 

 

“Des del primer moment que vaig conèixer l’Imma, vaig tenir clar que ella seria la meva llevadora. Una dona poderosa, d’idees clares i amb un perfil professional excepcional; sense deixar enrere el tracte humà i proper que té. El viatge cap a la meva primera maternitat al seu costat ha estat molt enriquidor. Sempre disponible per brindar respostes, calmar, animar o abraçar en tot moment.

Viure el part a casa ha sigut salvatge i empoderador i, al mateix temps, amb la tranquil·litat de saber-me ben acompanyada per la meva parella i l’Imma. Deixar fluir la naturalesa era la meva principal tasca; si res es desviava, ella era allà per controlar-ho tot.

Cal mencionar especialment l’ajuda inigualable que representa tenir una llevadora com ella durant el post-part, moment on sovint tot es desborda i ha suposat una llum a seguir en l’inici d’aquest meravellós camí junt a la meva filla i al meu company.”

 

Laura Ramon Sala

Mare de la Dàlia, nascuda el 29/02/2020

 

 

“Tan sols tinc sensacions positives i d’agraïment cap a la meva companya Laura per haver-me proposat, pel naixement de la nostra filla Dàlia, realitzar el part a casa i poder així, endinsar-me en un món de vida meravellós i fortament empoderador. Una experiència inoblidable viscuda des de l’amor i la constant expectativa d’allò que m’era totalment desconegut. I a ella també, per l’elecció de l’Imma com a llevadora i assistent al part. Amb l’Imma he trobat una professional excel·lent, científica, rigorosa, humana i amb una dosi d’empatia fora de lloc; una persona propera de la que he aprés força durant tots aquests mesos de relació professional. Una grandíssima experiència.”

 

Xavi Torras Gràcia

Pare de la Dàlia, nascuda el 29/02/2020

 

 

 

“Des del moment en que ens vam trobar amb la Imma per primer cop vaig tenir clar que volia comptar amb el seu acompanyament. La millor decisió que podríem haver pres per acompanyar l’embaràs, la dilatació i el postpart. Tota la informació rebuda durant l’embaràs, de manera clara, ens feia debatre i triar entre totes les opcions disponibles en tots els aspectes possibles. Vam dubtar fins l’últim moment si fer només dilatació o part a casa, la Imma va ser totalment flexible en aquest sentit. Finalment una emergència ens va fer traslladar a l’hospital, amb la seva ràpida actuació i la serenor del seu acompanyament aquells moments van ser una mica menys durs. En el postpart comptar amb la Imma va ser genial, poder resoldre dubtes i tenir la tranquilitat del seu seguiment fins que va veure que tot rutllava bé. Gràcies Imma per la teva feina i per la passió amb la que la

dus a terme.”

 

Sílvia Ollé  i  Àlex Roselló

pares de’n Magí i

de’n Guillem, nascut el 16/12/2019

 

 

 

"Potser el més bonic d'aquest naixement és el camí. Vaig tenir la sort d'atendre una formació al part natural amb Néixer a Casa que em va obrir la ment sobre les meves expectatives i el que podia esperar d'un part a l'hospital. Després de diverses cites a la clínica privada vaig decidir que l'única manera de tenir una oportunitat d'un part respectuós seria a casa meva, ben acompanyada.

Recordo cada instant, des de les primeres contraccions a les 17h fins a rebre al meu fill amb les meves mans a les 22h. Va ser un moment màgic que he explicat mil vegades a familiars i amigues. Vull que totes sàpiguen que portem dins una energia única que ens fa capaces de parir. Desitjo a totes que preparin aquest dia tan especial per acompanyar el seu nadó en aquesta transició, en les millors condicions.

Estic molt contenta d'haver tingut l'oportunitat de conèixer a l’Imma a través d'una recomanació. Imma és una llevadora extremadament professional, atenta i apassionada pel seu treball. Vaig apreciar especialment l'atenció cap al meu marit perquè se sentís tan còmode com jo amb un part a casa. Estic orgullosa d'haver cregut en mi mateixa i haver pogut donar a llum al petit Leo en la dolçor i la tranquil·litat de casa meva. Moltes gràcies Imma!

 

Corentine Rivoire

Mare de’n Leo, nascut el 17/11/19

 

 

 

"Imma és una llevadora que transmet una seguretat demostrada en la seva actuació. És molt professional i experimentada, clara, didàctica i alhora empàtica. Ens sentim molt afortunats d'haver-la tingut al nostre costat. Vam viure una emergència obstètrica i ens vam sentir en bones mans en tot moment. "

 

Birgit Hartmann

Mare de’n Max, l’Ada

i en Lorenzo, nascut el 15/11/19

 

 

 

“Vam contactar amb l'Imma per tal que ens pogués acompanyar en la dilatació a casa per després anar a l'hospital en el naixement de la nostra primera filla Jana.

En el primer contacte, vam sortir la meva parella i jo amb la sensació de que no podíem deixar de rebre aquest acompanyament. No havíem mirat altres opcions, i ens havíem deixat guiar per la bona recomanació d'una amiga. El dubte es plantejava més des del punt de vista econòmic. Sembla que rebre aquest acompanyament hagi de ser un luxe, i no ho hauria de ser. Un cop viscut el part i postpart puc dir que més que un luxe ha estat una inversió, una inversió que ha fet que el meu part hagi estat una experiència del tot positiva. Una de les coses que m'havia cridat l'atenció de l'experiència de part de la meva amiga era que deia que li agradaria parir més vegades. Em quedo amb aquesta sensació també. Parir, però sobretot parir d'aquesta manera, ha marcat un abans i un després en la meva vida, no només pel fet tenir una filla si no per l'experiència en si mateixa. El que destacaria de l'acompanyament de l'Imma és sobretot la seva professionalitat: el rigor amb el que fa les coses, i la passió que desprèn per la seva feina.”

 

Montserrat Damont Martine

Mare de la Jana, nascuda el 09/11/2019

 

 

“L’Imma és una professional meravellosa. En tot moment m’he sentit acompanyada i respectada.

Després d’una primera experiència de part hospitalitzat i intervingut amb el meu primer fill, aquest segon part a casa amb la Imma ha estat una experiència fantàstica; en certa manera fins i tot reparadora.

Realment una experiència única, emocionant i molt satisfactòria. A nivell personal ha estat tot un procés d’apoderament”.

 

Rita Mayans Casinos

Mare de’n Bru

I l’Aran, nascut el 25/10/2019

 

 

”Com portaven avisant-me durant tot l’embaràs, en Guiu naixeria quan, on i com volgués, i després de preparar mil històries pel dia del part i sobretot esperar el dia del part, al final en Guiu va decidir néixer quan va voler, rapida i salvatgement, quasi sense donar-nos temps a pair que havia arribat el moment. Durant la recta final de l’embaràs, em va rondar molt pel cap que arribat el dia del part apareguessin tots els fantasmes, i la por s’apoderés del moment, però el cert és que en cap cas va ser així. M’havia fet a la idea que pariria a casa, que pariria en breus i que ho faria sola, i em sentia realment capaç i amb ganes de fer-ho, finalment no va ser així i quan va arribar l’Imma vaig sentir-me en part alleugerada i tranquil·la i vaig dipositar-me tota jo al procés. Gràcies a la seva guia, l’expulsiu va ser tranquil, pausat i respectuós, i en Guiu va aterrar a la vida terrenal envoltat dins del seu petit medi aquós.  Des del moment en que la vaig conèixer vaig saber que ella seria present al meu part i va ser la millor decisió que podíem haver pres.

Gràcies per entrar a formar part de la història de la nostra petita gran família.”

 

Thaís Marcer Carabí

Mare de’n Biel

i en Guiu, nascut el 12/09/2019

 

 

“m’he sentit molt acompanyat durant tot el procés i he sentit que la meva companya ha estat molt ben acompanyada, m’ha transmès molta seguretat i tranquil·litat saber que estàvem a les teves mans.”

 

Joan Gimenez-Coral Figuerola

Pare de’n Guiu, nascut el 12/09/2019

 

 

 

"Vaig conèixer l'Imma per primera vegada en una xerrada a Mataró quan tenia 4.5 mesos d'embaràs. En aquell moment no tenia ni idea de què volia per al naixement del meu primer nadó. Sent una estrangera en un sistema sanitari estranger, esperant el meu primer fill, em vaig sentir vulnerable i perduda. Aquesta xerrada va plantar una llavor que va seguir creixent durant els pròxims mesos i finalment em vaig atrevir a admetre’m a mi mateixa que l’única manera de controlar la forma de néixer el meu bebè era tenir-la a casa. Però crec que al final no es va tractar només de parir a casa, sinó de donar a llum amb una persona en la qual sentia confiança completa des de la primera vegada que la vaig conèixer. Crec que, d’alguna manera, conèixer l'Imma em va obrir els ulls sobre què podia ser el naixement. El que ella em va fer entendre és que no era una experiència que hauria d’esperar amb ansietat, sinó una cosa que em podia fer sentir potent, sense por i que depenia de mi com volia rebre el meu nadó a aquest món. L’Imma em va donar les claus per entendre que parir és “desendreçat/brut” i imprevisible, però també és bonic, íntim i fràgil en un nivell que mai m’hauria imaginat. Hi ha qui arriba a la teva vida quan els necessites. L’Imma va ser la millor persona per preparar-me per al naixement de la meva filla i per ser allà per guiar-me quan va néixer. La seva professionalitat i passió em van demostrar que la llevadoria, en el seu millor aspecte, és un art. Jo, el meu marit i l’Aune no hauríem pogut estar en millors mans. Les paraules no poden expressar quant amor i agraïment sento pel camí que vam emprendre”.

 

Lotta Paavilainen

Mare d'Aune, nascuda el 21/08/2019

 

 

“Hem sigut molt afortunats de poder rebre la petita a casa. Topar amb l’Imma ha estat una oportunitat immensa d’aprendre i connectar amb la pa/maternitat i empoderar-nos per poder fer del part una forma de (re)coneixe'ns d’una manera mes animal, mamífera, un part que d’una altra manera el “sistema sanitari” ens hauria posat una mica mes difícil. Ens vam acabar de decidir per un part a casa passat l’equador de l’embaràs, però amb l’Imma en tot moment ens vam sentir recolzats amb qualsevol decisió que vam prendre, ajudant-nos a qüestionar el perquè de les coses i ajudant-nos a trobar respostes basades sempre en la millor evidència científica i professionalitat que la caracteritza. Quan la petita semblava que ja volia arriba, durant els 3 dies que vam estar de pre-part, l’Imma no ens va deixar en cap moment, sempre disponible per missatge o trucada a qualsevol hora del dia, inclús venint a casa a les dues de la matinada per tranquilitzar-nos i assegurar-se que totes estàvem bé. Durant tot el part va ser molt respectuosa amb nosaltres, amb la nena, era com tenir algú de la família acompanyant-nos en aquest moment tant especial per totes. Nomes tenim paraules d’agraïment per haver tingut aquesta experiència i repetiríem sense cap mena de dubte. Gràcies Imma!”

 

Paula Bernabeu i Martínez

Mare de l’Àneu, nascuda el 12.06.2019

 

 

 

“Per a mi, estar acompanyada per l’Imma ha estat una oportunitat. Oportunitat de treballar molts aspectes personals. Des de sentir-me capaç com a dona, a convèncer-me a mi mateixa que la revolució i el canvi també es poden exercir des d'actes tan íntims i transcendentals com viure el teu propi embaràs i parir la meva criatura.

El camí ha tingut moments de dubtes i pors, molt potenciats pelf et d’anar en contra del sistema sanitari establert com a normal, sa i segur (quina ironia!), però sempre m'he sentit lliure de poder-ho comunicar a les visites amb l’Imma. Aquest fet ha tingut especial rellevància per a sentir-me tranquil·la a l'hora d'expressar-me i en la presa de decisions. A dia d'avui no puc estar més orgullosa del procés construït i que ella hagi estat la meva acompanyant. És una persona directa, clara, que transmet confiança i seguretat, que et dóna la informació i el poder de decisió sense qüestionar ni jutjar. I això, també, ha estat tot un aprenentatge de responsabilitat conscient en el que representa la presa de decisions. A la qual cosa estem molt poc habituats a aquesta societat.

Agrair el treball que realitza cada dia perquè tant ella, com les llevadores que he tingut el plaer de conèixer, estan fent militància i revolució perquè la dona prengui el paper que li pertany durant l'embaràs, part i postpart.

Moltes gràcies per l’acompanyament Imma, un plaer. Tornaria a repetir-ho mil i una vegades amb els ulls tancats. Gràcies per la presència i la professionalitat.”

 

Judit Perea Alba

Mare de la Far, nascuda el 11/06/2019.

 

 

“Al primer moment que vam quedar amb l’Imma, el que vaig sentir va ser la tranquil·litat que va transmetre a la meva parella, la Judit, mare de la Far. L’Imma sempre diu que el camí que va recórrer la Judit ve de més lluny, però en tot cas se’m va rebel·lar claríssimament en aquell instant. Després d’aquella primera conversa la Judit era una altra persona. Va començar a creure en ella mateixa, va començar a prendre consciència i a connectar-se  amb ella mateixa. Aquest treball que va anar fent la Judit es recolza en el dia a dia de l’Imma.

L’Imma és una persona propera, càlida, accessible, que sap transmetre els coneixements i et dóna la informació perquè tu puguis prendre les teves decisions de forma conscient. Es parla de tot, des de tots els punts de vista necessaris i sense cap prejudici. És directa, transparent i gens ensucrada. Quan és necessària una abraçada, hi és, però també hi és quan cal una sacsejada.

Durant el part, jo vaig flipar... sempre present i connectada, com si flotés per casa.  Sempre un pas per davant de la situació, amb cara de serenor, irradiant tranquil·litat. La seva presencia em va permetre gaudir un dels dies més especials amb tranquil·litat i seguretat.

Molt content d’haver gaudit de la teva companyia, de la teva experiència i els teus coneixements. Un plaer!!”

 

Misael Fusté Espargaró

Pare de la Far, nascuda el 11/06/2019

 

 

 

"Vinc d'un primer part induït i amb violència obstètrica. La sensació que m'havien robat el meu part i havien tret a la meva filla abans que ella estigués a punt m'afectava dia a dia emocional i físicament. No podia evitar pensar constantment en que m'hagués agradat viure el meu part en plenitud, des del seu inici fins al seu final. Sentia que havia de curar moltes ferides. Vaig escriure el meu testimoni de forma anònima en un grup i la resposta afectuosa de l’Imma em va fer plantejar-me què volia en el meu següent part. Volia, entre altres coses, sentir-me cuidada i respectada. Vaig decidir conèixer-la, sentia que ella podia cuidar-me i acompanyar-me com jo necessitava. Aquest dia, no vam tenir dubtes, vam decidir que ella ens acompanyés durant l'embaràs i el part. Vaig tenir un pressentiment que ella sabria donar-me tranquil·litat, confiança i que sabria acompanyar-me. Durant l'embaràs, cada dia estava més contenta de tenir-la. Si dubtava amb alguna cosa, ella em tranquil·litzava i em donava confiança. Ho explicava tot molt clar i de forma afectuosa. Va arribar el dia del part i va saber acompanyar-me. Va saber ser-hi recolzant-me i donant-me ànims en tot moment. Donant-me afecte i cuidant-me. Em vaig sentir segura i feliç. Va ser màgic. Ésser mestressa del meu part, del meu cos i estar connectada amb el meu nadó en tot moment, ha estat una experiència que mai oblidaré i que em va permetre curar el meu anterior part. Va ser molt curosa i professional en tot moment. Durant el postpart, em va seguir cuidant i gràcies a les seves recomanacions, vaig tenir un postpart molt bo. No hi ha prou paraules per descriure com d’agraïda estic amb tu. Gràcies per tot Imma, sempre seràs part de la nostra història ".

 

Paula Villacorta Galindo

Mare de Sofia

i Pablo, nascut el 10/04/2019

 

 

“En l’Imma he descobert una llevadora que comença per la persona, no per la professió. Que transforma la seva funció i la seva feina en humanitat, en proximitat i en dotar la parella, i en especial a la mare, d'una tranqulidad i seguretat indubtables. La proximitat i l’ajut a gaudir de tot el procés de l'embaràs i somniar amb el part respectat, humà, emotiu, va ser molt bonic. I en cap moment la imatge del part perfecte evitava parlar de tots els escenaris possibles. Va ser aquí també on vam descobrir a una Imma experta, tranquil·litzadora, "una crac", que ens va mostrar tots els possibles escenaris (els bons i els menys bons), que podien esdevenir el dia del part. No voldria allargar gaire el meu testimoni, però he de dir que en el nostre cas tant l'embaràs, com el part, van ser màgics, humans fins a l'infinit, i càrregats d'emotivitat. Tot va sortir millor que el somniat i mai oblidaré el moment en què la Paula, la meva dona, va rebre en els seus propis braços al nostre fill Pablo. Les llàgrimes que a tots dos ens van brollar en aquell moment són les que sempre recordaré quan pensi en l’Imma per dir-li una vegada i una altra, GRÀCIES. Gràcies per guarir les ferides emocionals que teníem, gràcies per fer veure tan fàcil el que vèiem com una muntanya, i demostrar-nos que creure és poder. I que la dona és forta, molt més del que els hospitals tradicionals puguin fer creure, i que el cos és savi i està programat per parir. Gràcies per tants ensenyaments i per tant afecte”.

 

Damian Balaguer

Pare de Sofia

i Pablo, nascut el 10/04/2019

 

 

 

“Obro una mica els ulls, busco a la Imma... només li veig els ulls.. però no son els seus. Els veig verds i molt grans i brillants. Hem connecta a l’Egipte no se per que, la sento d’allà, sento màgia, poder, la sento bruixa, fetillera, maga, d’un altre món o pla de l’univers. Se que és ella però també se que es transforma amb mi, que potent sentir-la així, no vull oblidar aquella imatge, i per sort no ho faig….

Imma, no ho saps però ets mes que la meva llevadora, ets una ninja, una ninja guardiana de l’amor i de la vida, ets la meva persona per aquestes coses tan importants. T’estimaré sempre. Et pensaré i recordaré sempre i tindrem contacte per sempre, no ho concebo d’una altre manera

 

Sara Vendrell Santacana

Mare de la Lira, nascuda el 28/03/2019

 

 

 

“Moltes gràcies Imma per a acompanyar-nos en aquesta increïble experiència. Gràcies per donar-me tot el suport emocional, físic, científic, logístic que necessitava per a sentir-me encara més apoderada a l’hora d’encarar aquesta meravellosa experiència de donar a llum a casa. No em puc imaginar haver-ho fet de qualsevol altra manera ni amb el suport de cap altra persona.

Les paraules es queden curtes per a descriure la meva satisfacció amb l’ajuda i la dedicació que ens has donat.

A banda del que ja han dit altres mares sobre la teva professionalitat i el rigor i seriositat amb el que ens has anat informant de tot el procés, em sento molt agraïda perquè poder descobrir la teva feina de prop m’ha inspirat moltíssim. Em sembla la professió més bonica del món. Veure la teva passió i dedicació en un ofici tan delicat i tan important és una gran inspiració.

Després de compartir tots aquests mesos, sobretot les experiències del part i del post-part, et sentim ja irremeiablement i per sempre part de la nostra família !

Gràcies de tot cor Imma”

 

Júlia Soler Grañen

Mare de’n Salvador, nascut el 20.02.2019

 

“Amb l’Imma vaig sentir confiança des del primer minut. Vaig sentir que ens apoderava durant tot el procés: abans, durant i després del part.

Com a pare, m'ha fet sentir implicat en l'experiència d'una forma molt natural.

L’Imma és una persona molt transparent i treballa de forma molt honesta, cosa que ajuda a transmetre molta confiança i seguretat. A l'hora de descriure-la em ve al cap la paraula integritat, integritat com a persona i com a professional.

En un esdeveniment tan important de la nostra vida, no se m'acut una altra manera més pura i natural d'afrontar l'experiència de l'embaràs, part i postpart. L’Imma és una humil guia en aquest procés tan important.

Moltes gràcies!”

 

Léo Martin

Pare de’n Salvador, nascut el 20.02.2019

 

 

 

"He parit amb l’Imma dues vegades ... i seguiria parint amb ella si tingués l'oportunitat de fer-ho. De fet vaig triar parir amb ella abans d'escollir parir a casa. En conèixer-la, el lloc es tornava un assumpte secundari, però el seu acompanyament era primordial. Li estaré sempre agraïda per la seva gran professionalitat, la seva disponibilitat, la seva delicadesa, la seva obertura, les seves abraçades, que són càlides i tendres com les d'una mare."

 

Lucie Quéméner

Mare de l’Aloma, l’Azilis

I la Celeste, nascuda el 05/02/2019

 

 

 

“Em sento afortunada de la vida per haver-me creuat amb l’Imma com a llevadora. Gràcies a ella, a la meva parella i a la meva convicció, he pogut fer realitat un dels somnis de la meva vida!!

Després de tenir la nostra primera filla per cesària, jo vaig quedar realment tocada emocionalment pel què havia suposat no poder parir-la. Hi haurà persones que no em comprendran, que relativitzaran el meu dolor i que es centraran en què les dues estàvem bé, però jo no ho estava, de bé. Em sentia que m’havia traït a mi mateixa i que la meva mamífera havia quedat profundament ferida. Això va provocar que l’arribada d’una segona filla fos molt meditada i jo vaig necessitar esperar-me, fins a desitjar realment un altre fill/a, i no només, d’anar a la recerca d’un part (tot acceptant i sent conscient que podia repetir-se la historia). Quan vaig saber que  estava embarassada per segon cop, la meva recerca d’algú professional que m’acompanyés durant tot el procés va ser molt ràpida. Coneixia l’existència de l’Imma a través de la web de l’apoyocesareas, i jo, com amb la nostra primera filla,  tenia clar que volia intentar un part a casa. Necessitava trobar algú que em donés confiança i que confiés en mi, també. Doncs, en depèn de quins entorns, tenir una cesària prèvia semblava una condemna a repetir la situació. Així, després d’una trucada i una visita amb ella, vaig sentir que ja l’havia trobada, a la persona que volia que m’acompanyés en aquest camí tan bonic. L’Imma ha estat un sol. Un far que ens acompanyava i guiava  amb una gran professionalitat. En tot moment, vaig i vam sentir que ens empoderava i ens acompanyava des del respecte, la sensibilitat i amb un rigor científic treballat. Així doncs, quan estava d’un mes, ja vaig decidir que l’Imma seria la nostra llevadora.  Quina magnífica professional i quina millor persona! Va ser una elecció ben encertada!

Vaig viure un part preciós, intens i en algun moment, llarg. Jo sentia que s’allargava (tres dies), però en realitat, ara crec que no era llarg, només va ser el que el meu cos necessitava. I amb l’Imma així va poder ser!! Sense presses, ni pressions, respectant el meu cos i a la nostra filla, sentint-me escoltada, cuidada i mimada en tot moment, sentint.me segura i amb un suport i atenció professional gairebé exquisit. Jo vaig viure-ho des de la tranquil·litat i la confiança. L’Imma i la meva parella van crear el clima i el tàndem perfecte per acompanyar-me en aquest camí, que no oblidaré mai, una joia que sempre guardaré al meu cor. Mai podré agrair prou el què va significar per a mi aquest acompanyament i aquest part, doncs estic segura que en un hospital, per diverses raons basades en el discurs de la por, no m’haguessin deixat parir. Gràcies, gràcies i mil gràcies per confiar en mi i en la nostra petita Iona. Gràcies.”

 

Laura Santamaria Arjona

Mare de l’Asia

I la Iona, nascuda el 27/01/19

 

“Com a parella de la Laura, he tingut la sensació de que tot ha estat fàcil, i crec que això és degut al tempo i la professionalitat de l’Imma. Tant les visites a la seva consulta de Barcelona, com les visites que ens va fer a casa, abans, durant i després del part, s’hi va crear un clima molt bonic, amb riures, infusions i xerrades.

Durant el part, el meu paper va ser el de cuidar i ajudar a les dones de la casa. Us he de dir que l’Imma durant el part canvia una mica, es torna silenciosament directe, executa les accions d’una manera molt natural però a la vegada molt pensada i practicada, es nota que té molts parts a les seves mans, i això com a parella, dóna molta tranquil·litat.

No sé què mes dir, només que estic molt feliç de com ha anat tot, i de que la meva parella hagi pogut fer realitat un somni de vida.

Gràcies per tot Imma!!!!  “

 

Pepe Gàmez Solvas

Pare de l’Asia

I la Iona, nascuda el 27/01/19

 

 

 

"Acabem de tenir el plaer de tenir a l’Imma en el naixement de la nostra preciosa filla. Sincerament, puc dir que és sorprenent i la recomano 1000 vegades més. Actualment residim a Espanya, però originàriament som de Ciutat del Cap, Sud-àfrica. Déu ens va portar a l’Imma, que parla anglès i estava disposada a viatjar a la casa nostra (a una hora en cotxe de casa seva). El part va ser com cap altre, és tan amable, considerada, higiènica, empàtica, pacient, experta, encoratjadora, la llista segueix i segueix. No podria haver sigut millor. Ella va respectar tots els nostres desitjos i no vam tenir cap problema en fer el que ens va proposar quan va ser necessari. En resum, és molt recomanable com a llevadora, no hauràs de preocupar-te si tens a l’Imma. També les seves cures al postpart son fenomenals! No us donarà l’alta fins que tot estigui al 100% en tu i el nadó. Gràcies, Imma, ens sentim beneits i agraïts a Déu per tenir-te ".

 

Rochelle Pedersen

Mare de l’Ethan, el Lucas, la Mia, l’Ayla i el Isaiah

I la Liliana, nascuda el 07/01/2019

 

 

 

“Estem tant feliços amb l’experiència del part que hem tingut a casa que no podem ser gaire objectius. Estem exultants. El paper de la Imma ha sigut impecable. Podríem dir que no ha fet res i en aquest no fer res, ho ha fet tot. Com el Wu-Wei taoista. Ha estat disponible al 100% des del primeríssim moment. Cada trobada ha sigut com entrar a una antiga biblioteca i anar descobrint l’inabastable coneixement que guarda: evidència científica contrastada i actualitzada, recomanacions de salut des d’una perspectiva holística, integral i respectuosa, infinits casos que il·lustren cada decisió.

L’acompanyament de l’embaràs m’ha ajudat a reconèixer la meva autonomia i per tant, la meva potència com a dona, com a usuària dels serveis sanitaris i com a membre d’una societat canviant que necessita renovar-se. Aquest apoderament ha sigut la clau per a viure l’embaràs com un moment de vitalitat i creixement que ha deixat una forta imprompta i que espero que s’estengui a la resta de la meva vida.

En el moment del part, curiosament, no li vaig permetre cap intervenció (a tot li deia que no!!!!!) i al mateix temps, la seva presència va ser la gran intervenció. L’acompanyament a les meves emocions, decisions i ritmes van convertir l’experiència del part en un moment totalment sanador, donat que l’anterior, no havia sigut així.

I en el postpart, que ella hi fos, ha sigut determinant. Saber que tens una experta disponible 24 hores ajuda a que tot sigui més portador i que qualsevol signe d’alarma es pugui contenir amb més facilitat. Les seves visites eren jovials, fresques i alhora expertes. Els seus missatges augmentaven la meva confiança com a mare en un moment tan delicat. Perquè el post-part és molt delicat i les seves cures ens han ajudat a recordar-ho. Ha posat èmfasi en els meus moments més dèbils, en totes les meves emocions, en tota la meva vulnerabilitat. Ha cuidat a la meva filla gran, al pare de les criatures i fins i tot, als meus pares!”

 

Cristina Salvia Farré

Mare de la Bruna

i la Isona, nascuda el 24/12/2018

 

 

 

“Només puc donar GRÀCIES a la vida per posar-nos l’Imma en el nostre camí, per tenir disponibilitat per acompanyar-nos en aquesta petita revolució. Ha estat un plaer des del moment en què la vam conèixer: propera, clara, apoderant, una font de saviesa i de respecte. No teníem cap dubte que passés el que passés, ella sabria detectar-ho i actuar.

Com a dona m’he sentit escoltada, important, abraçada, lliure i capaç. He pogut sanar un primer part molt medicalitzat i m’ha acompanyat sense judicis, confiant sempre en la petita i en nosaltres, donant opcions a opinions mèdiques molt protocolaritzades, alliberant-nos de pors que el sistema sanitari actual ens ha anat posant. Durant el part ha estat present a cada contracció, cuidant-me sense infantilitzar-me ni infravalorar-me. Ha estat escalfor, unes paraules que m’han donat força, un saber fer mimetitzat amb el que el moment requeria: intimitat. I després ha estat cura, amor i solució davant qualsevol dubte.

Aquesta vivència ha estat un regal que no té preu. Tot pren molt sentit. GRÀCIES IMMA!!”

 

Alba Puigdollers Travé

Mare de la Naia

I la Nora nascuda el 21/12/2018

 

 

“Respectuosa, dolça, seria , propera, tot en el moment i en la mesura adequada!!! Ha sigut un plaer escoltar-la a cada trobada. Moltes gràcies per guiar-nos i gaudir de la nostra felicitat en un part increïble i emocionant. Així Sí!!!”

 

Dani Garcia Otin

Pare de la Naia

I la Nora nascuda el 21/12/2018

 

 

 

“Tenir l'Imma com a llevadora ha estat tan meravellós que em falten paraules per explicar-ho, i això tenint en compte que sóc una persona molt exigent i crítica. Ho intentaré de totes maneres. Vaig contractar-la perquè volia parir a casa la meva segona filla, després d'haver parit la primera també a casa però al Canadà, on entra per la seguretat social. El primer embaràs i part van anar molt bé, les llevadores d'allà eren molt professionals, i amb el segon embaràs i de nou a Catalunya jo volia, si no era possible repetir una experiència tan bona, com a mínim un bon servei. Doncs bé: l'Imma no només va superar amb escreix molts aspectes del seguiment i tractament que vaig rebre al Canadà (i estem parlant d'una sola persona davant d'un equip de llevadores), sinó que s'ha convertit en part de la meva història i de la meva família. A nivell professional i durant l'embaràs, em va fer un seguiment exhaustiu i em va informar amb detall de tot el procés, del meu estat de salut i del del bebè, de cada prova i dels resultats; quan havia de fer una tria o prendre una decisió, ella ens exposava a mi i al meu marit totes les opcions disponibles, sempre des de l'evidència científica i sense posicionar-se, molt respectuosament. En aquest sentit cal dir que l'Imma és una comunicadora excel·lent: dona tota la informació necessària amb claredat, és empàtica, escolta amb atenció, resol els dubtes i et fa sentir en tot moment a gust i còmoda d'expressar tot el que sents i penses. Per mi això era vital, que hi hagués complicitat amb la persona que ja participava d'uns moments tan delicats i importants en les nostres vides, i l'Imma va respondre-hi més enllà de l'esperat. A banda de tenir una expertesa d'anys com a llevadora i de saber-la comunicar, l'apassiona la seva feina i crea un vincle magnífic a nivell humà: és amable i divertida, i alhora seriosa, puntual, eficient. S'hi pot confiar, hi és sempre; he conegut poques persones en qui es pogués confiar així. Per posar un exemple concret, en aquest segon embaràs jo no acabava de trobar-me bé però a la seguretat social se'm treien de sobre dient-me que era normal, pel cansament de tenir una altra filla, etc; l'Imma, en canvi, no va parar fins que va trobar els motius d'un cansament que tant ella com jo vèiem anòmal: va revisar les anàlisis, em va fer proves d'orina, i va ser ella (i no les meves llevadores del CAP, ni Sant Joan de Déu quan hi vaig anar d'urgències) qui em va detectar una infecció d'orina que podia tenir relació amb el defalliment que patia i contraccions doloroses en el segon trimestre. Gràcies a la seva constància i a estar sempre atenta i disponible, ho vam poder solucionar a temps i acabar l'embaràs amb normalitat. Durant el part, l'Imma va aconseguir complir el que jo més necessitava: acompanyar-me intervenint el mínim. Em va deixar l'espai que necessitava per concentrar-me, va estar sempre a prop, em va ajudar a suportar el dolor durant les contraccions amb massatges a l'esquena (això durant hores), va crear un ambient a casa de silenci i amor i transcendència... Gràcies a tot això, durant tot el part jo em vaig sentir tranquil·la, segura, recolzada i forta, i això em va permetre gaudir-ne i ser-ne molt conscient. Acompanyar la meva filla petita al món en aquest entorn i companyia va ser una experiència privilegiada i d'una bellesa que no puc explicar. Tant el meu marit com jo ens sentim molt afortunats d'haver-la tingut al nostre costat durant tot aquell temps... I em segueixen faltant les paraules. Gràcies, Imma. Que moltes altres famílies puguin gaudir de la teva saviesa i bondat durant molts i molts anys!”

 

Mar Márquez Pérez

Mare de la Claudia i

L’Ariadna, nascuda el 17/05/2018

 

 

 

“El part a casa m'ha portat dues persones a la meva vida: el meu fill i a Imma.

No hi ha dia que passi, en el qual no intenti recordar algun moment del part, no vull oblidar-ho. Recordo olors, mirades, llums, cançons, mans ... mans que em abraçaven, que em sostenien, que m'acariciaven, que apretaven amb força per alleujar. Ho recordo i m'emociono cada vegada.

I va ser exactament el que Imma ens va dir la primera visita que vam tenir: Totes sabem parir, només hem de confiar en nosaltres mateixes.

Però a més d'aquesta confiança, t'agraeixo per la seguretat, la tranquil·litat i la professionalitat. Un GRÀCIES enorme per estar sempre allà, de l'altre costat, fins i tot després del part.

Tant de bo arribi un dia en què el sistema sanitari públic i privat ens brindi a totes les dones la possibilitat de triar parir a casa.”

 

Alina Robledo

Mare de la Manuela i

l’Eloi, nascut el 14/04/2018

 

 

 

“El meu primer part volia que fos a casa, però inexperta, lluny de casa, i pensant en el cost que tenia, em vaig deixar convèncer per tothom que els parts a l’hospital també eren respectats. Malauradament no va ser així. Els protocols dels hospitals rares vegades respecten el ritme d’un part. Em van trencar la bossa, me la van tornar a omplir, i em van anar molestant durant tot el part de 18 hores. Un part que va acabar sent molt més llarg del que hauria pogut ser, i en el que vaig sentir que estava lluitant contra el personal hospitalari enlloc d’estar pel meu part.

 

Aquest cop no volia tornar a passar pel mateix. El meu marit i jo estàvem convençuts que volíem una experiència diferent, en la que la nostra filla també pogués participar. En la que es respectessin els tempos, i on no hi hagués violència obstètrica. Vàrem parlar amb vàries matrones i la Imma és la que ens va donar més confiança. Dóna molta informació, amb articles científics, amb experiències, i amb la informació de com es fa a altres països, i tot això fa que et sentis segur d’ella, que hi puguis confiar, i saps que el que està fent ho ha comprovat abans i té tota la informació necessària.

 

Vam tenir moltes sessions durant tot l’embaràs en les que la Imma ens informava de tot, dels riscs, dels procediments, de tot el que podia passar, per tal que res ens vingués per sorpresa i estiguéssim preparats per tot el que pogués passar. És un acompanyament molt important per una dona embarassada, sobretot avui dia, on a vegades es troba a faltar tenir una tribu amb qui compartir tot els que ens passa. El dia del part la vaig contactar a les 22:00 de la nit, quan començaven les contraccions. Va venir a casa de seguida, el meu marit i ella van preparar la piscina, i van arreglar el menjador per tal que fos un lloc tranquil, amb poca llum, i per respectar tot el que anava passant. El meu fill va néixer a la 1:00 de la matinada, dins la piscina, on jo mateixa el vaig poder agafar, i no vaig haver de pensar en cap moment en escridassar a ningú perquè fessin alguna cosa que jo no volia. La presència de la Imma va ser essencial, em va ajudar amb massatges durant les contraccions, amb respiracions, i amb las seva presència, ja que pel sol fet de ser allà, et sents segur. Un part és un moment que pot apoderar molt una dona, però només si és respectat. Un part no respectat pot portar molts problemes tant pel nadó (extracció amb fòrceps, etc) com per la mare (cesàries innecessàries, hemorràgies i trastorn psicològics), i crec que la gent no n’és prou conscient del problema.

 

Totes les dones som capaces de parir, l’únic que necessitem és una llevadora en qui puguem confiar plenament. I la Imma per mi, ha estat aquesta dona. És per això que sempre l’hi estaré agraïda.”

 

Núria Parera Pera

Mare de l’Haizea

i l’Aniol, nascut el 02/04/2018

 

 

 

“No me n’amago: l’Imma és la meva tieta. Partint d’aquí pot semblar que des d’un primer moment ja tinguéssim decidit fer el part a casa, però no. Abans d’estar embarassats de l’Emma mai m’havia passat pel cap parir a casa. Tenia una imatge del part que la feia totalment incompatible amb parir a casa. Però la preparació al part que vam fer amb ella va fer que totes les pors i inseguretats que tenia desapareguessin i es convertissin en coneixement, motivació i arguments de força perquè l’Emma naixés a casa. I així va ser. El part va ser tota una experiència. Totalment diferent a com me l’havia imaginat en un principi, però molt semblant a com me l’imaginava al final de l’embaràs. L’Imma crea l’ambient ideal perquè el part flueixi, perquè el cos faci la seva. L’Imma no intervé: T’acompanya, t’ajuda, t’anima, et dóna seguretat, confiança ... I és així com el cos, ell sol, funciona a la perfecció per culminar amb el moment més màgic de les nostres vides. El naixement de la nostra filla.”

 

Clara Sistac Sorigué i Mateu Tauler Ametller

Pares de l’Emma

Nascuda el 26/02/2018

 

 

 

“Escric aquestes paraules i m’emociono.. M’emociono perquè penso que som infinitament afortunats d’haver viscut els naixements dels nostres dos fills de la millor manera possible i amb la millor professional que pot haver-hi. Em cauen les llàgrimes de reviure a la meva ment els dos moments més importants de les nostres vides i en els dos, la nostra estimada Imma té un paper important. No puc imaginar-me els meus parts sense ella.. gràcies per ser-hi i fer-ho tot tan fàcil, màgic i únic. Tant de bo, totes les dones d’aquest planeta tinguessin aquesta oportunitat, simplement de confiar en elles mateixes i la seva capacitat i amor per a poder parir. Cal canviar la manera en que neixen els nostres fills per a que el món realment canviï. T’ESTIMEM Imma”.

 

Naiara Celades i Pablo Muñoz

Pares de l’ Elián i

l’Arai, nascut el 10/02/2018

 

 

 

“Per nosaltres ha estat una experiència molt bona, molt enriquidora i ens hem sentit molt ben acompanyats per l’Imma en tot moment. Ens ha anat resolent qualsevol dubte que se’ns plantejava amb claredat, i ens ha transmès molta seguretat i professionalitat. Tot això ha permès que estiguéssim tranquils el dia del part i que tot anés bé. Estem molt satisfets de la feina que ha fet l’Imma amb nosaltres, i agraïm l’amor que ha posat i el carinyo que ens  ha donat. Gràcies!”

 

Marta Plans Pons i Marc Pérez Galceran

Pares de la Júlia

Nascuda el 20/01/2018

 

 

 

"Vaig contactar amb l’Imma via Skipe les primeres setmanes de l'embaràs i des del primer moment vaig saber que volia que m'acompanyés ella. Sempre ha estat propera i molt professional, ja sigui des d'una pantalla a milers de quilòmetres de distància, o ajudant-me a abraçar al meu fill per primera vegada.

 

Donada la importància per a la vida reproductiva, sexual i personal que el treball de llevadora comporta, és admirable com pot mantenir una posició de neutralitat, oferint sempre l'evidència científica per davant. Sense opinar. T'ajuda i et dóna poder per fer que siguis tu qui decideixi per tu mateixa quines decisions prendre.

 

L’Imma ens va acompanyar en el meu segon embaràs i part, i va ser precisament el dia del part quan em vaig adonar que el meu fill gran va néixer a la fase de pròdroms, després d'un part accelerat farmacològicament que va acabar en cesària. Aquesta segona vegada es va tractar d'un prepart llarg, en el que l’Imma va venir a casa dues vegades per falsa alarma. Sempre em va animar i ens va acompanyar pacientment.

 

I al quart dia de contraccions que anaven i venien la cosa es va posar en marxa. Jo estava esgotada dels dies anteriors, "no vull parir, vull dormir" li deia. Però ja no hi havia marxa enrere. I entre crits, suor, sang i caca, vaig donar a llum al meu segon fill, va néixer en Dante. A casa nostra. Aquesta nit vam dormir tots quatre junts al nostre llit.

 

L’Imma no va marxar fins que ho va deixar tot recollit i es va assegurar que tant el nadó com jo estiguessim bé i que el nadó mamés. Sense presses, sense rutines innecessàries. Em vaig sentir molt cuidada i acompanyada per ella.

 

Aquestes cures no es van acabar després de donar a llum, sinó que durant el post part van continuar en forma de visites cada vegada més espaiades fins donar-nos l'alta als dos.

 

Sense cap dubte em sento molt satisfeta que una persona com l’Imma ens hagi acompanyat en aquesta etapa de les nostres vides, la recordarem amb molt d'afecte. "

 

Noelia Fernández López

Mare de’n Luca

i en Dante, nascut el  25/11/2017

 

 

 

“Durant tot l'embaràs, el part i el postpart em vaig sentir tranquil·la i segura, i sé que una de les raons claus per a això va ser estar acompanyada de la Imma. El meu marit també va quedar ràpidament impressionat per la seva professionalitat i manera de fer a una de les primeres entrevistes que vam fer.

Ara me n’adono que el naixement del meu fill Magnus no podria haver estat de cap altra manera. No m'havia fet masses expectatives i estava oberta a la experiència, però he de dir que si havia imaginat el part alguns cops durant l'embaràs, el part que finalment va tenir lloc no s'hi va assemblar gens: va ser infinitament millor, més màgic, més potent.

La Imma em va saber acompanyar en tot moment segons les meves necessitats, i de fet sempre em va animar a dir-li quines eren les meves preferències i/o expectatives per a poder atendre'm d'acord amb elles. Durant el part la seva presència silenciosa però constant em va fer sentir molt bé.

Recomanaria a qualsevol dona que esculli la Imma Sàrries per al naixement del seu bebè”.

 

Marta Busquets Gallego

Mare de l’Àstrid

i en Magnus, nascut 17/11/2017

 

 

 

“Per segona vegada he tingut la oportunitat de fer del part una experiència brutal, respectuosa i empoderadora. Gracies a l'Imma per facilitar-ho en els naixements de les meves dues filles. No imagino a ningú més.

L'Imma m'ha fet trobar la confiança en mi mateixa quan ho necessitava i m'hha estès la seva mà en la justa mesura.”

 

Laia Saborido Vilardell

Mare de la Xènia

I la Thaïs, nascuda el 12/11/2017

 

 

 

“Ens hem sentit acollits i acompanyats des del primer moment en que vem conèixer l’Imma. Ella ha estat tot un referent de confiança i professionalitat, i ens ha donat moltíssima tranquil·litat en tot el camí recorregut al seu costat. Estem molt contents i satisfets per com ha anat tot. Havíem somiat tant en aquest part...”

 

Sílvia Martín de Nicolàs Agut

Mare de l’Amèlia, nascuda el 18/10/2017

 

 

 

"Jo tenia molt clar que volia un part a casa, el que no tenia clar era qui  m’acompanyaria ... fins que vaig conèixer a l’Imma, ja entrat el tercer trimestre. Llavors ja ho vaig tenir claríssim i encara que vam tenir algun contratemps, va ser l'elecció encertada.

L’Imma és forta, molt forta i amb una preparació excel·lent. Per la meva manera de ser l’Imma va ser ideal per aportar-me la confiança i seguretat que jo necessitava. També va ser molt important per a la meva parella. Durant el part ell la mirava i ja sabia que podia estar tranquil. Amb les seves classes de maternitat i visites va propiciar que el nou paper del pare fluís amb el meu, com una dansa, això va ajudar a tenir un post-part de faula. Després del part l’Imma comprova que tot estigués funcionant bé i això es necessita. De debò que es necessita! Valoro moltíssim les visites posteriors. Estar amorosament atesa a casa no té preu. "

 

Edenia Medina Aguilera

Mare de Saskia, nascuda el 13/10/2017

 

 

 

"Haver pogut tenir a l’Imma com a llevadora ha estat una experiència fantàstica; ni en els meus millors somnis podria haver imaginat que tot el procés seria tan espectacularment bonic.

 

En primer lloc l’Imma és una excel·lent professional, ens va informar de tots els procediments del part durant les visites de l’embaràs. Ens va explicar tot de manera objectiva i ens va oferir documents i lectures perquè poguéssim prendre l'elecció que més ens encaixava.

 

El més important és que en cap moment ens vam veure pressionats per la seva opinió, creences o opinions; en tot moment li va semblar perfecte el que triàvem sense jutjar per a res.

 

En les setmanes que van anar passant l’Imma va esdevenir una persona de moltíssima confiança, les seves visites i suport van ser incondicionals durant tot el procés, convertint-se en la persona de referència i amb qui compartir emocions, frustracions, pors i alegries en tot moment.

 

Pel que fa al procés de donar a llum, Imma té un gran do, i el seu acompanyament va superar l'imaginable; sempre allà incondicional però com si no hi fos, acompanyant amb gran respecte, ànim i amb incalculables coneixements (herbes, les seves mans, la seva energia, la seva veu i la seva mirada).

 

Gràcies per estar en cada moment i desviure’t per a donar-nos el part que ha omplert el nostre cor. "

 

Bàrbara Canals García

Mare de l’Inka, nascuda el 13/10/2017

 

 

"l’Imma va ser realment increïble per a nosaltres. El seu anglès és excel·lent, el nivell de coneixement que té és exemplar i la seva cura va ser exactament el que necessitàvem.

 

Ella ens va donar la confiança per a tenir a la nostra filla a casa. No pressionant cap agenda, sinó fent que ens sentíssim segurs, informats, apoderats i tranquils. És una qualitat rara poder encaixar realment en la manera de ser d'altres persones i l’Imma la maneja perfectament. Mai sentiem que no tinguéssim el control de la nostra pròpia situació.

 

L’Imma es pren molt seriosament ser llevadora, per a ella és una cosa personal fer el millor treball possible, i tracta les nostres necessitats amb el mateix nivell de respecte i cura ".

 

Tomas Leach

Pare de l’Inka, nascuda el 13/10/2017

 

 

 

"Després de nou mesos creixent junts, amb un embaràs ple de bona energia i vitalitat, el dia 29/9/17 ens vam conèixer amb la Jana, la nostra filla !!! Va ser una trobada a la nostra llar després d'un part natural, eficaç i preciós.

El part ens va en-cantar !!! Mai millor dit perquè, sense haver-ho premeditat, vaig parir cantant !!! Quin poder que te la veu, quina connexió i fortalesa !!! Després de molts anys estudiant-la  a través de diverses tècniques, tant físiques com energètiques, vaig percebre com mai, la seva capacitat d'alliberar tensions i d'expandir. Un potencial que tenim ... Brutal !!! I, bé, així va arribar la Jana a la nostra caseta, obrint-se camí entre un matalàs d'amor i un ventall de notes i sons. Va ser una increïble, íntima i intensíssima experiència.

 

La Jana ha arribat en uns moments de moltíssim moviment social i, paradoxalment, ha omplert la nostra llar de la més dolça i pacífica de les revolucions: la revolució de la llet !!! Jejeje !! És preciosa i molt bona ... Nosaltres que hem a dir ... Estem enamoraaaaaats perduts !!!

 

Vull agrair el gran treball que ha fet Imma Sàrries, la nostra llevadora. Una professional que estima i transforma el seu treball en art i que ens ha ajudat a tenir la confiança, la serenitat i la fortalesa per portar, naturalment, una vida al nostre món. El seu acompanyament durant tot el procés (pre-part, part i post-part) ha estat excel·lent, clar i molt eficaç. Actualment, un cop ens ha donat la baixa, ens seguim sentint acompanyats ja que ens ofereix la seva disponibilitat (no urgent) per a qualsevol dubte o situació. Reiterem, Imma, moltíssimes gràcies per la teva gran tasca i per oferir-li al món granets de sorra plens d'amor i afecte !!!

 

El camí continua i ara seguirem ballant més que mai !!! Jajaja !!! Que la música de la vida ens segueixi acompanyant, passi el que passi, amb tanta llum i tant amooor!!!  Abrazooos "

 

Bea Garcia Morales i Sergi Tomico Belso

pares de la Jana, nascuda el 29/09/2017

 

 

 

“L’Imma és una gran professional, la seva llarga experiència com a llevadora es nota amb la confiança i la seguretat que transmet. Ens va proporcionar tota la informació que buscàvem i més, sempre fonamentada en estudis científics, i ens va resultar molt útil per poder afrontar el part i el període de lactància. Des que ens vam conèixer ens vam sentir molt acompanyats ja que és molt afectuosa en el tracte i sap donar l’espai necessari perquè tant la mare com la parella puguin expressar les seves emocions (imprescindible en un procés tan important com aquest on es remouen tants sentiments). T’estem molt agraïts!”

 

Elisabet Torres i Pol Rivas

pares de la Júlia, nascuda 05/08/2017

 

 

 

“El naixement del nostre del fill Loïc a casa ha estat per a nosaltres una experiència única, molt intensa i emocionant. Les visites mensuals abans del part van ser molt útils, l’Imma sempre respon a totes les preguntes i sempre ens va aportar informació actualitzada i basada en l’evidència científica. Al ser un primer fill el part se’ns va fer llarg però l’Imma en tot moment ens va encoratjar a seguir endavant, informant-nos quan ho necessitàvem de quina era la situació i posant al nostre abast les diferents opcions possibles. El seu acompanyament va ser molt professional, respectuós i càlid. Vam tenir una complicació d’última hora amb la placenta, que no sortia i per aquest motiu vam anar a l’hospital però vam aconseguir que el nostre fill naixés a casa. Mai oblidarem l‘emoció dels minuts precedents a la seva arribada i del moment en que el vaig poder agafar amb les meves pròpies mans! L’Imma ens va acompanyar a l’hospital i després se’n va tornar a casa nostra a recollir tot, van ser 24 hores de dedicació amb una implicació seva del 100%!! Gràcies a la seva experiència, paciència, i qualitat humana vam aconseguir transcendir els moments difícils i en Loïc va néixer sa i estalvi al sofà de casa.”

 

Olympia Martín Cortés i Nando Forné López

pares de Loïc, nascut el 03/07/2017

 

 

 

“Era el meu tercer embaràs, i sobre el meu cap volava l'ombra de les induccions que vaig viure amb els meus dos fills. Desitjava amb totes les meves forces que al meu nadó no li imposessin el dia en què néixer com els va passar al seu germà i germana, i poder ajudar-la conscientment en el seu pas cap a l'altre costat de la pell. Conèixer el desenvolupament d'un part fisiològic en el qual ens respectessin a totes dues, sense presses, sense imposicions, sense intervencions innecessàries. Al ritme marcat per la naturalesa de dos cossos connectats.

 

El meu marit no estava d'acord en un part a casa, suposo que per la por que causa la desinformació. Ja l'hi vaig suggerir embarassada de la nostra segona filla, i davant la seva rotunda negativa vaig decidir trobar un hospital més "respectuós", trobant-me al final amb protocols rígids i obsolets, el joc de la por i la "sort" de trobar algú respectuós el dia del part. Aquesta vegada no estava disposada a cedir.

 

Va ser quan vam conèixer a l’Imma i vam saber que havia de ser ella. Fins i tot el meu marit va sortir d'aquesta primera entrevista amb un altre concepte. Ens va transmetre serenitat, sinceritat, fortalesa, seguretat, confiança i professionalitat. Durant l'embaràs, ens va ajudar a prendre les nostres pròpies decisions, sempre amb l'evidència científica a la mà, i visita rere visita, a poc a poc, ens va anar preparant pel gran dia. Aquest anhelat dia. L’Imma va ser un suport físic i emocional constant; forta, eficaç i serena, amorosa i respectuosa, guardiana del benestar del nostre nadó i del meu propi. ESCOLTANT sense interrupcions, ACOMPANYANT cada segon. I així va néixer l’Alma, a la intimitat de la nostra llar, regalant-nos un part sanador, una experiència indescriptible.

 

El suport de l’Imma va ser clau en els últims dies d'embaràs, i per descomptat, també en el puerperi immediat.

 

Tant en Carlos, com jo, tenim clar que, perquè l’hem trobat al tercer (i més que probable últim embaràs), si no tornaríem a repetir a casa i amb ella sense dubtar-ho.

 

SEMPRE la guardarem en els nostres cors. GRÀCIES Imma.”

 

Silvia Vilches i Carlos Puyuelo

pares de l’Asier, la Leire

i l’ Alma, nascuda el 04/06/2017

 

 

“La mateixa mare. El mateix pare. La mateixa llevadora. Però: dos parts, dos móns.

 

L’octubre del 2013 l’Imma ens va acompanyar en el procés de naixement del nostre primer fill, en Quirze. Va ser un part llarg i intents, emocional i físicament. Vam estar 84h amb les aigües trencades, però el suport i la professionalitat de l’Imma van fer que ens mantinguéssim ferms en la decisió de parir a casa. Recordem els dies de part i postpart amb una barreja de felicitat i patiment, de nostàlgia i orgull.

 

I el passat 6 d’abril va néixer la nostra filla, la Neret, amb un part molt ràpid i sense complicacions. Durant el procés de preparació a aquest segon part, nosaltres teníem certa por a que es repetissin els patrons del primer. L’Imma però ens insistia que cada part era un món, i que normalment els segons parts solen ser més ràpids. I efectivament així va ser. Vam trencar aigües a ¾ de 10h de la nit, i a les 4,07h de la matinada naixia la Neret. Un pim-pam! Casi no ens vam ni adonar i ja la teníem amb nosaltres.

 

Amb aquestes dues vivències ens hem acabat de convèncer que el millor lloc per acollir un naixement és a la pròpia casa, no només perquè sigui respectat i el menys instrumentalitzat possible, sinó perquè rebem els fills i connectem per primer cop amb la seva ànima en un lloc nostre, íntim, acollidor i ple de calma i amor. I en aquestes condicions som capaços de captar i experimentar vivències fascinants. En aquest segon part per exemple, quan la Neret acabava de treure el cap, en Quirze, el nostre fill gran que dormia en una altra habitació, es va despertar. I seguidament va acabar de sortir el cos de la Neret. Va ser increïble viure aquesta connexió tan gran entre els dos germans! Això a un hospital ens ho haguéssim perdut. Com també s’hagués perdut en Quirze sentir-se inclòs des del minut 0 al procés de rebuda i acollida de la seva germana petita.

 

Dos fills diferents, dos parts diferents, dues personalitats diferents. Esperem seguir aprenent amb aquestes dues personetes que ens han convertit en família.

 

Mil gràcies Imma per fer-ho possible! T’estimem i et portarem al cor sempre més.”

 

Jordi Tantinyà i Clara Grande,

pares d’en Quirze i

la Neret, nascuda el 06/04/2017

 

 

“Quan fa dos anys la meva amiga Elisabetta em va dir que havia parit a casa, vaig pensar que estava boja! “En el nou mil·lenni prendre el risc de parir en casa???” vaig pensar - però no li vaig dir res, per respecte a la seva decisió. El seu part va anar perfectament i la Eli em va parlar amb tant entusiasme de la seva experiència que vaig començar a informar-me, a llegir, i quan després d’un any em vaig quedar embarassada vam valorar, amb la meva parella, la possibilitat de parir a casa també  nosaltres, i segurament amb la mateixa llevadora de la meva amiga: l’ Imma.

 

La vam conèixer quan jo estava de 4 mesos i vam tenir el que a Italia es diu “colpo di fulmine”: no vam tenir cap dubte que volíem que fos ella la nostra llevadora.

Però jo, tenint problemes endocrins, no estava convençuda de poder parir a casa: a l’hospital em deien que jo tindria un part d’alt risc, per la meva patologia i els meus 40 anys, i això em donava inseguretat; llavors vam dir-ho a l’Imma que volíem dilatar amb ella a casa i parir a l’hospital.

 

L’Imma va ser fantàstica des de l’inici: va acceptar la nostra decisió però també va començar a estudiar la meva situació de salut, em va posar en contacte amb una endocrina molt bona que està a favor dels parts a casa, fins i tot em va posar en contacte amb en Michel Odent; i poc a poc vam comprendre que la meva patologia no portava cap risc pel part, malgrat el  “terrorisme psicològic” que algun doctor volia posar-me!

A més, en cada consulta, l’Imma demostrava totes les qualitats que desitjàvem de la professional que ens acompanyava: una plena competència sobre qualsevol aspecte del part i de tot el que l’envoltava, una gran comprensió emotiva, afecte, amabilitat i respecte, i sobretot molta concreció, que em tranquil·litzava molt.

La meva parella ja estava convençut des del principi de voler parir a casa i un parell de mesos abans de parir em vaig convèncer jo també definitivament.

 

Va ser fantàstic, poderós, íntim, respectuós, romàntic, vaig viure completament i intensament cada segon de l’experiència més important de la meva i de la nostra vida, vaig parir jo, o millor ho vam fer la Petra i jo, amb l’increïble suport de l’ Imma i de la meva parella, però ho vam fer nosaltres dues: la meva filla i jo, i estic més que segura que aquest esforç conjunt, aquest poder que la Petra va adquirir al moment del seu naixement, serà un tresor que l’acompanyarà per tota la seva vida i li donarà força per superar qualsevol obstacle.

L’Imma va ser fabulosa durant el part: present en cada moment que la necessitava i invisible la resta del temps; immensament respectuosa i amb una escolta total dels meus desitjos i de les meves necessitats; i en els moments en que m’estava descoratjant em va animar amb amabilitat, respecte i bona energia: en cada moment sabia que l’Imma estava allà per mi i no em vaig sentir abandonada mai, no vaig tenir por mai, sabia que tot estava anant bé i que aniria bé.

 

El que no sabia era que tindria un problema de lactància: allà sí que la meva patologia es va fer sentir perquè el desequilibri hormonal no em va fer pujar gaire llet. Vaig tenir unes primeres setmanes difícils amb la pèrdua de pes de la meva nena, el tirallets, el relactador, les altres maneres per donar-li  el suplement de llet de fórmula…i també allà l’Imma va estar present en cada moment de dificultat, per molt de temps més del que estava previst, fins que no vam trobar un bon equilibri i que jo vaig tranquil·litzar-me. Si no hagués estat per l’Imma segur que hauria acabat donant a la meva filla només llet de fórmula, però l’Imma no és una dona que es faci descoratjar!, i el seu seguiment em va permetre de trobar un equilibri entre la meva llet i la fórmula de cabra. I per cert, ara, després de tres mesos, ja estic alimentant a la Petra només amb la teta!!!

 

No crec que mai pugui donar-te adequadament les gràcies, estimada Imma, per tot el que vas fer per nosaltres! Tu segurament em diràs “només vaig fer la meva feina”… però t’asseguro que si tothom fes la seva feina amb la teva professionalitat, el teu amor i la teva generositat, el mon seria un lloc molt millor!!!”

 

Francesca Romana Degl’Innocenti i Pier Francesco Piccolomini

pares de la Petra, nascuda el 26/03/2017

 

 

 

“Quan vaig conèixer l'Imma ho vaig tenir clar. Vull que sigui ella qui m'acompanyi al naixement de la Luan. Va ser un "amor a primera vista". Suposo que va ser per la seva seguretat i experiència.
Tot i ser un segon part, les pors existien, ja que el naixement d'en Nuc va ser molt "intens" i els fantasmes del part estaven al meu cap cada vegada més, però tenia clar que volia tornar a fer part a casa.
La seguretat que em donava l'Imma era el que necessitava, vam parlar de tot el que havia viscut al part anterior i del que més em preocupava que es repetís.
Ja diuen que cada part, igual que l'embaràs és únic i diferent, però per mi era inevitable comparar-ho amb el que ja havia viscut.
El naixement de la Luan el vaig viure d'una manera molt especial perquè sabia que seria l'últim (per decisió pròpia. Dos fills és el que sempre havíem volgut).
Les meves pors que el part es parés o fos molt llarg estaven sota control, l'Imma va saber com tractar-me en tot moment, animant-me quan ho necessitava, donant-me la confiança per a empoderar-me i viure aquest part sense pors.
En cap moment vaig sentir que hi hagués algun entrebanc. Potser perquè ella s'anticipava a tot el que estava passant amb molta tranquil·litat.
Nosaltres ja vam tenir el nostre primer fill a casa i ens vam quedar super contents de l'acompanyament però aquest cop l'experiència va ser encara millor.

No tinc paraules per explicar com estem d’agraïts, tot el procés va ser perfecte… Des de les visites a casa, les xerrades, els whatsapps i com no el part i post part.
Sovint parlo amb amigues que em diuen "que valenta de fer part a casa". Segur que pensen, que boja, però em diuen valenta... (jo també ho vaig pensar de la primera amiga que em va dir que faria part a casa). I jo els hi dic "valenta tu d'anar a l'hospital" perquè sé que a mi, si anés a l'hospital, em costaria mantenir-me ferma perquè em respectessin el procés que el meu cos i la meva filla necessiten per parir.
No crec que hi hagi millor manera de rebre al teu nadó que a casa acompanyada de qui t’estimes. Per nosaltres ha estat un privilegi fer-ho amb l’Imma.”

 

Leticia Garcia

Mare de’n Nuc

i la Luan, nascuda el 24/03/2017

 

 

“Després del naixement del meu primer fill per cesarea sabia que necessitava que algú m'ajudes en el part del meu segon fill. Sabia que no volia que es repetís res del que va passar amb el meu primer fill però no sabia quines passes seguir. Conèixer a l'Imma va ser la primera cosa que vam fer, al cap de poc de saber que estava embarassada.

I així, de la mà forta de l'Imma, vam fer el camí que ens va portar al nostre Gael.

Confiar amb l'Imma, és confiar amb tu com a dona. Amb ella ets sents dona forta i

poderosa, capaç de parir al teu fill com tu vols. Com ella diu molt: CONFIA. I jo vaig confiar molt, primer amb el meu cos, que no el creia capaç de parir i segon amb ella, perquè juntes sabia que trobaríem el millor camí.

Per l'Imma no existeixen les bruixes ni les meigues, existeix la evidència científica. I després de l'evidència, la teva decisió des de la informació. I tot i que en principi només volíem fer dilatació a casa amb ella, els astres es val alinear i ella ens va acompanyar durant tot el part.

Quin regal tenir a l'Imma acompanyant-me en un dels moments més màgics de la nostra vida!!!

Ella li deia al meu petit a cau d'orella quan va néixer: que ve que ho has fet petit, com has ajuda't a la mama!!

No Imma preciosa, vas ser tu qui ens vas ajudar al meu Gael i a mi!! Ens vas fer el camí fàcil!!!

Gràcies per ser tan professional i una dona meravellosa. Gràcies pel meu PVDC!!”

 

Virginia Hernandez Santos

Mare de’n Leo

I en Gael nascut el 08/03/2017

 

 

 

“Estem segurs que l'Imma ha sigut la millor elecció en aquest moment únic i preciós de la nostra vida. Amb ella ens hem sentit acompanyats des del principi.
Ens ha transmès amor per la seva feina, seguretat, confiança..Ens ha empoderat durant tot el procés..Un regal de persona i professional!!

En Saüc ha tingut la millor arribada al món, gràcies Imma per fer-ho possible!”

 

Oriol, Aïda Cuesta i Oriol Aguayo

pares d’en Saüc,

nascut el 04/02/2017

 

 

 

"La meva experiència com a parella.

El primer que vaig pensar quan la Mireia em va dir que volia parir a casa va ser alguna cosa així com " 'mátame camión ... on m'he ficat !! Després em va explicar les seves raons: que volia un part fisiològic, natural, respectat ... i que pensava que en fer-ho en un hospital, hi havia bastants probabilitats que no fos així.

Ens vam posar a llegir sobre el tema (sí, jo també). Vam anar a xerrades, vam parlar amb coneguts que ens van explicar les seves experiències a l'hospital i vam veure que tristament tot encaixava. Massa protocols rutinaris, massa sistematització, la manca de tacte o d'empatia que algunes vegades es dona als hospitals (bé sigui per falta de temps i personal en uns casos o bé sigui per manca de reciclatge en altres) van fer que pensés que potser la Mireia no anava tan mal encaminada en voler parir a casa.

Però tot i així, no podia evitar posar-me nerviós amb la idea. De tant en tant sortien les meves pors; "I si passa alguna cosa dolenta en el part?", "I si li passa alguna cosa a la Mireia?", "No podria perdonar-m’ho mai" ... i així un llarg etc... Per això vaig ser bastant reticent al principi a la idea de fer-ho a casa. Així que vam arribar a un acord. Una solució intermèdia.

Sabíem que en ser primerencs, podíem acabar anant massa aviat a l'hospital sense haver dilatat prou, el que podria portar a que ens induissin el part i amb això entréssim en aquest bucle protocol·lari que tant volíem evitar. Així que vam decidir buscar una llevadora que ens fes un seguiment de tot i que a més estigués amb nosaltres fins que realment fos el moment d’anar a l'hospital. Va ser així vam conèixer a Imma.

Podria dir que gairebé de la nit al dia vaig canviar de parer. Gràcies a la seguretat de l’Imma i a com te la transmet, a la manera en què t'explica tot i resol els teus dubtes, a la seva meticulositat i organització, a la seva proximitat i al seu afecte. Gràcies a tot això vam aconseguir superar les nostres pors i vam aconseguir tenir el part que la Mireia i l’Altea es mereixien. Després d'unes quantes reunions amb ella estàvem convençuts que fer-ho a casa al seu costat era el que realment desitjàvem.

A més d'ajudar-me a superar les meves pors, a ella li dec haver pogut gaudir tantíssim del naixement d'Altea. No m'imagino un escenari millor per rebre-la que el que vam tenir al nostre pis, on vaig poder sentir-me particip tot el temps, segur de mi mateix i amb la sensació constant que tot el que feia ajudava. En els pocs moments on vaig poder sentir-me insegur, aquí va estar l’Imma per dir-me amb un gest o una mirada que tot anava bé, que no em preocupés. No hi ha manera d'expressar la satisfacció de veure a la teva parella rebre a la teva filla amb les seves pròpies mans, d'una manera tan íntima, tan tendra. Potser escoltar la veu entretallada i emocionada de l’Imma en aquest moment sigui la millor manera d'expressar-ho.

Un dels errors on pot caure algú com jo, és pensar que després del part tot està fet. Que el part és realment la part difícil i el que ve després consisteix a aprendre a portar una rutina diària. Que lluny de la realitat!

Puc dir sens dubte que la part més difícil (almenys pel que porto viscut) ve en el post part on la teva filla necessita menjar cada 2-3 hores i no pots dormir. On els primers dies estàs preocupat per que la nena dorm en lloc de menjar i saps que ha de guanyar pes. On has de ser fort i servir d'escut davant visites de familiars i amics perquè res interfereixi en la consolidació de la lactància i en el vincle mare-filla. On has de lidiar amb els canvis emocionals de la teva parella, la paperassa, els intents fallits de sortides al carrer, les sortides reeixides, els bolquers, els pipis, les caques ... resumint: 24 hores - full time. Ningú et parla d'aquesta part ni de com n’és de dura. I és aquí on de nou agraeixo a l’Imma tot el seu suport. Gràcies al seu seguiment post part, a les seves visites a casa, els seus consells, els seus missatges per WhatsApp preguntat com va tot, el seu afecte i tendresa en tractar a l’Altea i a la Mireia ... gràcies a tot això, la manera en què he viscut el post part ha estat sens dubte molt més tranquil·la, segura i conscient.

Hi ha dos moments al costat de l’Imma que s'han gravat al meu cap. El primer va ser en el naixement d'Altea on vaig sentir com es creava un vincle entre nosaltres i ella. El segon més agredolç, va ser el dia que li va donar l'alta a la Mireia ja que sabíem què aquí s'acabaven les seves visites.

Imma, només puc dir que em sento molt afortunat i agraït d'haver-te tingut al costat en tot aquest procés. Moltíssimes gràcies. "

 

Juan Ángel Garrido

Pare d'Altea

nascuda el 17/01/17

 

 

 

“L'arribada a les nostres vides del nostre fill Jaudiel ha sigut un regal... per diversos factors. I un d'aquests és l'acompanyament que hem rebut per part de l’ Imma. 

 

Nosaltres, com a pares, volíem un part respectat, sense preses, segur, a la intimitat de la llar... La primera llevadora de la llista que havíem fet era l’Imma. Ja des del principi ens va agradar, sobretot, la seva professionalitat i proximitat afectiva. La mateixa tarda li vam confirmar que volíem que fos la nostra llevadora​. Què bé! i què fàcil vaig pensar! I crec que aquest ha sigut un pensament que ens va acompanyar durant tot el procés de preparació al part, part i post part. Tot i que el nostre part acabes a l'hospital i amb cessaria!

 

Les visites que li fèiem a l’Imma abans de la setmana 37 van ser molt enriquidores. Tots els nostres dubtes i inquietuds eren resolts en aquelles dues hores de trobada íntima i agradable... sempre sortíem satisfets i amb deures també!!... quan teníem inquietuds ella sempre ens responia al moment i ens enviava documentació per llegir; bàsicament eren estudis mèdics contrastats que reforçaven les seves paraules.

 

I va arribar la setmana 40 tant esperada. Tot i que des de la 38 ja estava amb ganes de parir,... Algunes contraccions rítmiques i constants van aparèixer, però no eren fortes i allò que crèiem que era l'inici del part, al dia següent es va parar.

 

A la setmana 41 vam posar en marxa el protocol que l’Imma ens va dir: cada dos dies a l'hospital a fer eco doppler i entre mig visites amb ella. És a dir: un dia hospital i al següent visita amb l’Imma, així fins que es desencadenés el part... Així que vam anar a l'hospital Sant Joan de Déu a demanar que miressin que estigués tot bé amb en Jaudiel. En Josep Oriol i jo ens vam preparar abans d'anar-hi per tal que tot fos fluït, doncs jo havia llegit molts comentaris de parts a l’ hospital i sabia que, en algun moment, ens podien pressionar per desistir de la idea de parir a casa o quedar-nos hospitalitzats per estar a la setmana 41 i no haver parit encara. Però tot i les pressions sempre vam tenir a l’Imma que ens va aconsellar professionalment en tot moment. El primer que ens van dir era que estava d'una setmana més. Jo portava tot l'embaràs explicant a qui em deia això que era impossible, doncs portava un control molt exhaustiu de temperatura i relacions íntimes... A la segona visita, la relació amb el personal que ens va atendre a l'hospital, va empitjorar. Jo sentia que buscaven qualsevol coseta per dir-me que havien d'induir-me al part. Després d'aquesta visita em vaig ensorrar. Estava tensa i així no podia parir!!! L’Imma va venir a casa i les seves paraules van fer que tornés al meu lloc. I li vaig dir al meu company que necessitava plantar cara a aquella gent, doncs m'estava sentint petita posant bona cara a tota aquella gent quan, per dins, tenia ganes de dir-los quatre coses.

 

I aquí faig un incís... entenc perfectament que el personal de l'hospital ho fan el millor que poden i saben, que han estudiat una carrera i fet unes pràctiques i que són els professionals que són gràcies a aquests dos factors, principalment. I potser és aquí on s'ha d'incidir... afegir l'assignatura de l'acompanyament emocional al pacient????

 

El cas és que a la tercera visita hospitalària, si si, a la setmana 42 (43 per a ells) va ser quan em vaig empoderar i li vaig dir al metge que ens va atendre que l'únic que volíem saber és si tot estava bé, que estàvem ben informats del punt en el que estàvem i que teníem tot el dret d'anar a l'hospital per seguir un control mèdic amb ecografies. I llavors, aquell home ens va dir que l'hospital es podia negar a atendre'ns. I jo li vaig dir que ens havíem informat i que, per llei, estaven obligats a atendre'ns. Li vam recalcar que si havíem de signar papers que els eximís de responsabilitat que ho fèiem en aquell mateix moment. I així ho vam fer. Però llavors ens va dir que l'hospital ens podia denunciar i li vam dir que fes el que cregués, que nosaltres ens informaríem de quins eren els nostres drets, tenint ben clares les nostres responsabilitats. I així va quedar la cosa. Aquell home, al que no havíem vist més que un cop, que no sabia res de la nostra història, que no ens coneixia, ens va dir que es reuniria amb l'equip de l'hospital i decidirien què fer... Jo vaig sortir indignada i a la vegada empoderada!

 

I aquí l’Imma també va ser una gran ajuda. Ens va informar que hi havia hagut un precedent d'una mare que va ser denunciada, a la setmana 40-41 i els mossos la van anar a buscar a casa per portar-la a l'hospital per induir-li el part... El cas és que l’Imma ens va facilitar el telèfon d'una advocada que ens va assessorar.

 

Amb tot plegat, el meu company i jo, vam decidir fer servir un mètode natural que provoqués les primeres contraccions de part, abans que pogués haver una denúncia i que tot empitjorés...

 

El dia 28 vaig començar amb les contraccions de pre-part: rítmiques, intenses, doloroses... Amb alegria, por i molt d'amor al voltant. En Josep Oriol i jo units, molt compenetrats... Quan va arribar l’Imma a casa em va impactar sentir la seva presència, amb majúscules, vestida de blanc. Vaig pensar, ara sí que sí Felícia... Ens va dir que la noia que havia de parir després de mi també s'havia posat de part i en aquest cas havia d'avaluar quin era el més urgent per atendre'ns. Jo no havia dilatat ni un centímetre! L’ Imma va marxar cap a Sitges... Al dia següent les contraccions seguien i jo notava que no havia dilatat. L’Imma va voler venir per veure com anava tot. Coll esborrat i 1 cm dilatat. Quan vam escoltar el cor d’en Jaudiel vam sentir que alguna cosa no anava bé, li costava recuperar-se de les contraccions. L’Imma ens va dir que en Jaudiel estava cansat i que havíem d'anar a l'hospital per fer un seguiment més exhaustiu. Sant Joan de Déu el vam descartar i vam decidir anar a La Maternitat. L’Imma ens va acompanyar...

I d'aquí en endavant tot va anar meravellosament fluït. Em van atendre de seguida, van comprovar que, efectivament, al cor d'en Jaudiel li costava recuperar-se de les contraccions. L’Imma va parlar amb els metges i la llevadora. Tenia agafat en Josep Oriol d'una mà i a l’ Imma de l'altre. Em sentia adolorida i segura. A la Maternitat ens van acompanyar súper bé. En cap moment ens van jutjar, ni van fer cap comentari fora de to, encara que per ells també estigués a la setmana 43. Em vaig sentir respectada i ben informada en tot moment.

 

La ginecòloga em va donar dues opcions: la primera oxitocina i si no anava bé la dilatació anar cap a la segona opció, la cesària... L’Imma m'anava explicant en tot moment els passos que anaven donant els metges, els canvis de torn de l'equip i tot el que passava al meu voltant... i crec que això va donar lloc perquè només m'hagués de concentrar en el meu treball de part. Jo tenia una sensació dins meu que no havia de deixar passar massa temps perquè en Jaudiel sortís perquè possiblement portava unes quantes hores patint...En un moment que estàvem els 3 sols els vaig dir si podíem fer cessaria directament doncs sentia que en Jaudiel estava cansat i no tenia la certesa que amb l’oxitocina sortís. I si es mor? pensava jo?... Però no us penseu que pensava tantes coses. Ara les puc desxifrar. En aquell moment eren tot sensacions i emocions. Al cap de pocs minuts ja m'estaven preparant al quiròfan. I a en Josep Oriol també! La Imma es va quedar a la sala d'espera... Jo estava súper feliç! Abans d'entrar a quiròfan recordo mirar en Josep Oriol i dir-li: carinyo, d'aquí molt poquet veurem en Jaudiel! Tenia tantes ganes!!! El pre-operatori va ser fins i tot divertit. Recordo sentir a l'equip que m'atenia amb molt bon rotllo, fent bromes i em feien partícip. La Rosa, la llevadora de l'hospital també m'informava de tot: de la injecció que m'anaven a posar a la columna i de on estaven l’Imma i en Josep Oriol; que s'estava preparant i en poquet arribaria per estar amb mi.... un amor! crec que per això em recordo del seu nom,...

 

Quan vaig sentir el plor d'en Jaudiel vaig somriure, quina alegria tan gran. Encara ara m'emociono. I veure'l per primer cop, en braços del seu pare. Què boniiiiiiiiiiiiiic! va ser el primer que vaig dir en veure'l i estrènyer entre els meus braços...

 

Ens van portar a una habitació i des del minut zero en Jaudiel es va enganxar al pit. Em sentia plenament feliç, em sentia afortunada per com havíem estat tractats. I sentíem que havíem tingut molta sort perquè sabíem que altres persones havien tingut males experiències en casos com el nostre... I l’Imma sempre al nostre costat. Què més podíem demanar!!!

 

La ginecòloga va parlar amb l’Imma i amb nosaltres i ens va dir que el meu úter tenia més miomes dels que ens pensàvem que tenia i que això havia fet que les contraccions no fossin efectives... En Jaudiel estava envaït de meconi que, per sort, no el va afectar en res.

 

Vam estar dos dies més a l'hospital i l’Imma ens va venir a visitar per veure com anava la lactància. I també ens va visitar a casa... La veritat és que tot va anar molt fluït després. En Josep Oriol i jo ja sabíem quins eren els nostres rols en aquells moments de post-part, i això va fer molt fàcil tot. En pocs dies en Jaudiel va rebre l'alta i 10 dies més tard la Imma ens va donar l'alta a tota la família.

 

​Només tenim paraules d'agraïment pel servei que l’Imma ens ha ofert. Estem molt contents com a família i, sens dubte, repetirem!”

 

Felicia De Diego i Josep Oriol Agats

pares de’n Jaudiel, nascut  el 30/12/2016

 

 

 

“M'han dit valenta. M'han dit forta. M'han dit atrevida. Però també m'han dit inconscient i temerària. I també m'han dit egoista.

I no, no suporto que m'hagin dit egoista. Egoista per haver parit a casa, per haver volgut fer-me la valenta, per haver volgut demostrar que era més dona que les que no pareixen a casa... Per tot això m'han dit egoista. Per haver volgut posar la meva voluntat i el meu orgull per davant de la seguretat del meu fill. Per tot això m'han dit egoista.

I no, no em sento egoista, no me'n sento gens. Perquè parir a casa per mi era una opció que donava garanties al meu fill. Sentia que li estava donant el que necessitava per néixer. La meva tranquil·litat era la seva tranquil·litat. Si jo estava còmoda ell estava còmode per néixer. Si jo em sentia segura ell arribaria segur. Si jo estava ben acompanyada ell arribaria ben acompanyat. Sense presses, sense sorolls, sense pressions.

I així va ser. No va ser un part egoista, va ser un part generós acompanyat per les millors mans del món i per una persona que transmet una serenor fantàstica i reparadora en els moments més durs.

Moltíssimes gràcies per ser-hi Imma, parir el Cesc amb tu va ser espectacular!”

 

Mariona Gens

Mare de’n Cesc

nascut el 29/12/2016

 

“Quan dius a la gent que vols parir a casa normalment fan cara de sorpresa però després de parlar-ho no tarden més de 30 segons en veure que és una opció normal i, sobretot, còmoda i natural.

Així com la mare era més del parer de no dir-ho gaire, jo he preferit dir-ho a tothom que ho preguntava, i la veritat és que el resultat és bo. Falta pedagogia en aquest sentit (i sobretot inclusió del part a casa en els programes de les mútues i/o la SS) però estic convençut que en el temps serà una opció més sol·licitada.

 

“L’Imma té un caracter fort i decidit i després una gran seguretat i uns grans coneixements, això vol dir que t’explica les coses tal com són en tot moment. I això és molt important per agafar confiança amb el part.

 

L’experiència va ser molt bona, tot va anar rodat, i el millor (almenys pel pare) és tenir la sensació que unes hores després del part ja està tot a punt per continuar la nostra vida amb un peque nou. En el nostre cas, el nadó va néixer a les 7 del matí, i a les 10 ja estàvem esmorzant tota la família junta. Quina diferència amb el primer (que el vam tenir a l’hospital), els primers dies es fan llargs i pesats, i quan arribes a casa encara et queda un temps per situar-te. L’únic inconvenient és que a casa t’has de fer el dinar ;-)”

 

Dani Piques

Pare de’n Cesc

nascut el 29/12/2016

 

 

 

“Una de les raons per les quals em vaig acabar de convèncer per parir a casa, va ser conèixer a la Imma Sàrries. Amb ella em sentia completament segura, capaç de tot i en bones mans. La seva atenció al part i al postpart va ser excel·lent, i la seva professionalitat irreprotxable.

Parir de manera conscient ha sigut una de les vivències més importants de la meva vida. Sentir-me ben acompanyada en aquells moments va ser bàsic. Amb la Imma i amb la meva parella, va ser possible. Moltes gràcies a tots dos.”

 

Rosa Ma. Pérez Pérez

Mare de l’Estel,

Nascuda el 23/11/2016

 

“Tenir la nostra filla a casa em va permetre viure el privilegi de participar en un fet transcendent. I, tot i estar en un segon terme, em vaig sentir un actor rellevant en el trànsit de la nostra filla cap a aquest món. La Imma em va transmetre en tot moment la seva seguretat i això va permetre que pogués gaudir, malgrat les meves inseguretats del moment, del naixement de la nostra filla. Moltes gràcies Imma, estic molt content de que ens hagis acompanyat i guiat en el naixement de la nostra filla.”

 

Josep Ferrer Anglada

Pare de l’Estel,

Nascuda el 23/11/2016

 

 

“Abans d'estar embarassada ja tenia en ment que, quan arribés el dia del meu part, seria a casa. Quan va arribar el moment de planificar el meu part, una sèrie de circumstàncies ens van fer dubtar d'aquesta idea, però, per casualitats de la vida, tot apuntava que havíem de contactar amb l'Imma i que havia de ser ella qui atengués el nostre part. Va ser conèixer-la i confirmar totes les nostres sospites, havia de ser ella. Ens va transmetre una seguretat i confiança poc usual. És una gran professional amb una gran vocació que es desviu pel que fa, sempre disposada a donar coneixements i oberta a totes les opcions, informant sense imposar, amb humilitat i claredat, sempre present i propera, fent-te veure que ets capaç, tant abans, durant el part, en el post-part i amb la lactància. Sense cap mena de dubte, no ens vam equivocar quan vam decidir tenir el part a casa amb l'Imma, i si mai tornem a tenir un altre fill serà la primera en assabentar-se, de fet, ja forma part de la nostra família.”

 

Ana Zaragoza i Ossian Cambeiro

Pares de la Helga,

nascuda el 02/11/2016

 

 

“Diuen que el bebè tria quan i com vol néixer. El Bruno va escollir a l’Imma, estic segura de que va ser ell.

 

La decisió de parir a casa va sorgir sola, primer era una idea sense paraules, després un pensament en silenci, un dia el vaig dir en veu alta i de sobte va aparèixer el nom de l’Imma a les nostres vides, i en un moment inesperat entre mail i mail de la feina, vaig agafar el telèfon i la vaig trucar. Recordo perfectament el moment, la hora, la llum que hi havia, la olor que feia,... I la conversa amb ella: directa, enèrgica, i eficaç. Al cap de tres dies ens coneixeríem.

 

Després de la primera trobada amb ella ho vaig tenir clar, volia parir a casa i volia que ella ens acompanyés. El millor de tot va ser que l’Agus, el meu company, que mai se li havia passat pel cap la idea de parir a casa, va sortir amb la mateixa sensació que jo: seguretat total, confiança i il·lusió per rebre al Bruno a casa nostra. Va ser també la seva decisió.

L’Imma ens va dir que ens ho penséssim, que contrastéssim, que busquéssim altres comadrones, però no vam voler. Vam sentir que era ella. I va començar l’aventura.

 

Totes les trobades prèvies al part eren imprescindibles. Cada vegada ens teníem més confiança. Jo esperava sempre impacient la propera trobada.

 

Va arribar el dia del part quatre dies abans de la data (im)prevista de part.

 

A les 4 de la matinada del dia 11 d’octubre vaig trencar aigües. A l’instant vaig sentir de forma inequívoca la primera contracció, dic inequívoca perquè sempre em preguntava com seria una contracció, si sabria detectar-la. I després de la primera, cada cinc minuts em venia una altre. Li vam escriure un missatge a l’Imma, i ens va contestar a l’instant... EREN LES 4 DE LA MATINADA!! I ella estava totalment disponible. Ens va trucar i després de parlar amb ella va decidir venir cap a casa. Va arribar cap a les cinc i mitja o sis del matí, la veritat que no recordo l’hora, només recordo que va arribar molt ràpid.

 

Va ser impecable. Va arribar i va començar a preparar-ho tot, jo només estava centrada en les contraccions, ella em posava les mans a l’esquena i pressionava cada vegada que em venia una contracció, després jo em quedava sola mentre ella i l’Agus ho preparaven tot. No em vaig preocupar per res mes que per estar fent el que tenia que fer, viure les contraccions, descansar, respirar. El menjador de casa es va convertir en una cova. Recordo punts de llum càlids, foscor, temperatura suau. El part va durar unes vuit hores que em van passar com si fossin dues hores. Em vaig sentir sempre segura i acompanyada. Amb la intimitat total de viure amb la meva parella tot el part, i amb la seguretat de tenir a una professional excepcional al costat, en silenci, donant-nos suport sempre que era necessari, guiant-nos quan era convenient. Apareixia com un àngel, vestida de blanc, amb els ulls grans i de color blau, sempre parlava fluixet i somreia. Va ser increïble rebre al Bruno rodejats de tanta pau.

 

Vaig estar la major part del temps a la piscina, l’aigua sempre estava a la temperatura ideal. Se que van estar regulant sempre la temperatura, no se com ni de quina manera ho van fer, perquè jo només estava parint, l’Imma i l’Agus s’encarregaven de que  tot estigués com havia d’estar. L’Imma em va ajudar a parir, em va guiar perquè tot sortís perfecte! I tot va sortir millor del que hagués imaginat mai.

 

El Bruno va néixer a les tres i mitja de la tarda. Finalment vaig parir al sofà. Quan va néixer me’l vaig posar a sobre meu i vaig estar gairebé dues hores amb ell. Després vaig anar a fer-me una dutxa, la millor dutxa de la meva vida, em va sentar genial. Mentrestant l’Agus es va quedar al sofà estirat fent pell amb pell amb el Bruno.

 

L’Imma no va marxar fins que el Bruno no va mamar, que li va costar perquè tenia la llengua amb el frenet i li era difícil agafar el mugró. Però ho vam aconseguir, el Bruno ho va aconseguir gracies a l’Imma.

 

Cap al es nou de la nit l’Imma va marxar i semblava que no hagués passat res a casa, estava tot impecable, ho va arreglar tot, va deixar una infusió calenteta de canyella preparada, ampolles amb infusions per curar-me. Estava tot al seu lloc, com abans, però amb un ambient de pau i d’amor total. I el petit Bruno ja per fi als nostres braços.

 

L’acompanyament al postpart ha estat excel·lent. Tothom m’havia parlat horrors del postpart, que era el pitjor de tot. Jo no ho he viscut així. Al contrari, he sigut més feliç que mai. L’Imma m’ha ajudat amb la lactància, ha resolt tots els nostres dubtes. Ha estat sempre disponible. Vaig tenir una infecció d’orina que ella va ajudar a que és curés de forma implacable. M’he sentit sempre segura i acompanyada. Gràcies a ella el postpart ha estat una etapa màgica de tota aquesta aventura. Gràcies a ella, a l’Agus per ser el millor company i pare del planeta i al Bruno per ser tan espavilat i aprendre tan ràpid, tot ha sigut fàcil i tranquil.
 

Estarem eternament agraïts al Bruno per triar a l’Imma. I infinitament agraïts a l’Imma per simplement haver decidit un dia, formar-se com a comadrona per poder acompanyar a les dones a parir a casa, que es com hauríem de poder parir totes! Ella ho fa possible! L’Imma és una apassionada de la seva feina, es la millor professional que hem conegut, i una persona increïble que val la pena conèixer!

Gràcies infinites.”

 

Elisabet Sort Rodés

Mare d’en Bruno, nascut el 11/10/2016

 

 

 

“L’Imma ha sabut confiar en la nostra capacitat i voluntat. Ha estat respectuosa en totes les nostres visites i ens ha informat àmpliament; ha sabut compartir els seus coneixements amb nosaltres i la comunicació telefònica ha estat immediata. És una professional rigorosa i competent que sap fer molt bé la seva feina.”

 

Elisenda Barrera i Pere Bosi

Pares del Guiu i

en Lluc, nascut el 21/07/2016

 

 

“L’Imma des del primer dia ens va transmetre una sensació de confiança absoluta. Per a nosaltres, saber que comptàvem amb una professional amb tants coneixements tècnics, amb tants anys d’experiència com a doula i amb tanta cura pel benestar emocional, va ser un autèntic regal. Ens vam sentir estimats, cuidats i supervisats des d’una mirada molt global, i l’Imma no va deixar escapar ni el més mínim detall! Sempre present, sempre confiada, sempre amorosa i sempre rigorosa.

 

Sempre acompanyats per la Imma!

- en les pors i dubtes durant les últimes setmanes de l’embaràs de la Lua

- donant-nos tranquil·litat i la confiança absoluta durant els dies que va durar el prepart

- des del respecte i l’amor incondicional en el procés del part de la Lua fins a l’acompanyament emocional i també tècnic en tota la remoguda que implica el procés del postpart

 

No ens cansarem de repetir el mateix: tenir a la Imma va ser un autèntic regal. Gràcies Imma! L’Adolfo, la Jana, la Lua i jo t’estimem molt!”

 

Bárbara Viader, Adolfo Gonzalez i Jana Valls

Pares i germana de la Lua,

Nascuda el 04/07/2016

 

 

"Des del primer moment vaig voler un part a casa respectat i humà i escollir-te com a llevadora va ser un gran encert. Vas saber resoldre els meus dubtes i pors durant l'embaràs i ens vas transmetre molta tranquil·litat i seguretat un cop iniciat el part tant, que vaig ser capaç de riure en algun moment entre les contraccions. Sabent que estaves al nostre costat tot i que gairebé invisible en la foscor de l'habitació, vaig poder gaudir d'una experiència única parint a la meva manera, completament ficada en el meu món i prenent tot el temps que necessitavem, sense presses, intervencions ni distraccions.

Una abraçada enorme de part dels tres, i mil gràcies per resoldre les dificultats a l'inici de la lactància. "

 

Simona i Oki

Pares de la Borte,

nascuda el 22/06/2016

 

 

 

“Ens has donat la seguretat i la confiança que ens faltava. Tenia clar que volia un part a casa i a la vegada tenia pors i sentia incertesa. Gràcies a tu aquestes pors van quedar enrere aviat. El teu acompanyament ha estat en tots els sentits, físic i emocional, excel·lent. No podíem haver triat una persona millor per a aquest moment vital tan important per a nosaltres. Gràcies per ser-hi i per voler-hi ser. “

 

Montse Pujada i Patricio Herrera

Pares de la Diana

i la Sara, nascuda 09/06/2016

 

 

 

"Bé, doncs us explicarem com va ser la nostra experiència amb l’Imma: després que diverses llevadores ens diguessin que "ni parlar-ne, amb una cesària prèvia no m'arrisco i viviu molt lluny, on no arriba la civilització ", vam conèixer a l’Imma, que no es va deixar intimidar per res i comprenia que precisament qui ha passat per una cessària te més necessitat de parir, cosa que ens semblava com de primària. Després d'escoltar-la parlar i de constatar que descrivia el part i les necessitats de la mare i del nadó gairebé de la mateixa manera que nosaltres, ens vam dir " serà amb aquesta, ¿què no?".

Durant les visites, l’Imma ens va explicar tot el que podia passar durant un part, tots els casos remots, totes les possibilitats i complicacions, i com afrontar-les. I amb cada visita ens dèiem: "Va, anem a planificar la tarda. Avui estarem amb l’Imma deu minuts, que l'última vegada ja ens ho va explicar tot ". I així estàvem, que cada vegada que quedàvem amb ella arribàvem dues hores tard a tota la resta. En fi, que si voleu informació, planificació, comprensió, coneixement i professionalitat, truqueu a l’Imma Sàrries i Zgonc. Si no ... bé, hi ha gent per a tot.

En el nostre cas, ajudats i recolzats per l’Imma, durant el part tot va anar molt bé. El prepart va ser etern, tant que semblava que hauríem d'anar a l'hospital, però gràcies als seus coneixements i la seva experiència, el nostre fill va néixer a casa, tan ràpid que ni tan sols ens va donar temps a omplir la piscina, que és el que mola dels parts a casa.

Us la recomanem si preferiu les visites amb implicació real a les de pim-pam-següent, i us molen els naixements respectuosos, atents i segurs a la vostra llar. "

 

Noemí i Carlos,

mare i pare de la Niobe

i de’n Conan, nascut el 13/05/2016

 

 

 

“Parir la nostra filla amb tu ha estat un regal enorme. M’has transmès la seguretat i confiança  que necessitava per poder-me endinsar en el part sense pensar, i he vist el meu cos fer tot el procés de forma natural i fluida...D’alguna manera sento que he sanat la por que s’anava transmetent de mare a filla en la meva família.

 

Durant el part em vaig sentir tant ben acompanyada amb els massatges, les mans...i alhora em sentia jo sola anar fent sense cap interferència, totalment ficada dins el meu món.

En el postpart va ser un luxe tenir-te disponible en tot moment. Hem pogut gaudir d’un postpart màgic malgrat les dificultats amb la lactància. Per mi has estat com una mena de mare que empeny els seus pollets fora del niu per volar. “

 

Magalí Lladó Morales

Mare de l’Èlia

Nascuda el 18/03/2016

 

“Ha estat un viatge únic, molt intens i meravellós. N’estem encantats”

 

Lluís Planas Herrero

Pare de l’Èlia

Nascuda el 18/03/2016

 

 

 

“Moltes moltes moltes gràcies!!! La primera vegada que vam plantejar-nos un part a casa no imaginàvem que seria tan preciós, màgic i fantàstic com ha estat!! Tot això acompanyat per la millor llevadora que podíem escollir, una professional excepcional, atenta, complidora, humana, perfeccionista i mil adjectius més que et trobaríem. Ets un sol Imma!!! Un àngel!!! Una persona excel·lent que fas que amb la teva ajuda cada part sigui especial i t’involucres en cadascun com si fos l’únic del món.

Gràcies per ser com ets, per transmetre tanta seguretat, per tenir-ho tot controlat i per ajudar-nos a moltes famílies a complir aquest somni. Ha estat la millor decisió que hem pres i has aconseguit que el naixement de la nostra filla fos un dels dies més bonics i especials de la nostra vida. Una experiència única que no podrem oblidar mai!!! Només tenim clar que si algun dia tornéssim a ser pares, repetiríem l’experiència de la mateixa manera, gaudint del moment i estant molt tranquils i contents amb la teva companyia. Moltes moltes i moltes gràcies!!!”

 

Gemma Torné

Mare del Roger

i de la Isona, nascuda el 21/02/2016

 

 

 

"Ens agradaria donar-te les gràcies, Imma, per estar aquí amb nosaltres en el nostre viatge per portar la petita Rosie al món. Sense tu no podríem haver-ho fet !!!

Venint del Regne Unit i sent el primer nadó naixent a Espanya, tot era nou i molt diferent i tu em vas guiar i em vas assenyalar en la direcció correcta cada vegada que ho necessitava.

Tu em vas mostrar formes de combatre malestars comuns de l'embaràs de forma natural i saps què?.... que tot funcionava!

Sempre vas ser-hi per donar-me confiança i em vas ajudar a recuperar la confiança quan vaig començar a preocupar-me per res!

Pel que fa a les llevadores, ets sens dubte una dels més professionals, càlida i eficient que he trobat (i n’he conegut a unes quantes).

Em vas donar el valor i la força per seguir endavant quan volia renunciar (amb una mica d'ajuda de Mike és clar) i vas saber exactament què fer malgrat que la nena venia mirant cap endavant !!

Vas fer que la meva experiència del part fos excepcionalment suau amb idees clares en la preparació i després deixant la casa tal com la vas trobar amb el menor estrés possible per a mi i en Mike...i per això estem agraïts!

A més de l'afegit d'una demostració detallada de la placenta que els meus fills mai oblidaran !!

La cura posterior va ser fantàstica, fins i tot per al 4rt nadó, encara tenia preguntes i coses relacionades amb la meva recuperació que no m’havien passat abans i tu sabies exactament què fer!

Estem eternament agraïts, la Rosie és aquí i està molt bé i tu vas ajudar a aconseguir que sigui així!

Mai oblidarem l'experiència i si alguna vegada puc convèncer en Mike per buscar el número 5 ...... segur que tindràs una trucada telefònica !!

No t’ho puc agrair prou !!! "

Molt d'amor, dels Tucker

 

Jessica i Michael Tucker

Pares de Ivy, Frank, Olive

i Rosie nascuda 08/02/2016

 

 

 

“El nostre embaràs part i post part han estat meravellosos i ara la nostra filla és fantàstica, feliç i somrient. Creiem profundament que la nostra filla és com és gràcies al part que vam tenir i al post part que vam triar. La nostra guia i acompanyant durant tot aquets procés, la Imma ha estat una peça clau per crear la nostra família des de la confiança i la felicitat.

 

Ella en tot moment ens ha empoderat, ens ha fet sentir responsables de la nostra filla des de les proves de l'embaràs. Ens ha informat sobre tot. Ella és especial, et transmet tota la confiança d'un professional amb coneixement però donant-te l'espai per sentir-te respectat.

 

En quan al part ella sap estar al seu lloc. A prop quan cal i respectant l'espai de la parella i la intimitat quan la parella ho necessita. Aconsegueix que sentis que ets tu qui estàs parint, que és el teu moment i que les decisions les prens tu.

 

En quan al post part la seva confiança en nosaltres com a mares ens feia confiar en nosaltres mateixes. El seu recolzament en els moment de debilitat va ser bàsic.

 

Imma, gràcies per ajudar-nos a creure que tot aquest procés era senzill i natural i que estàvem preparades. Ha estat un inici d'una nova vida màgic! Una Abraçada.”

 

Aura Garrófé i Laura Font

Mares de la Luz, nascuda el 26/11/2015

 

 

 

“Algú que va donar a llum a casa em va dir: "tothom creu que el moment que dónes a llum a casa teva és el pic de l'experiència, però no és així. La veritat, és que aquesta força que sents quan passes el llindar de l'embaràs en agafar al teu fill /-a amb les teves pròpies mans, segueix creixent dins teu i sempre va a més. "

És veritat, tres mesos després, l'experiència del meu part segueix creixent dins meu. I la certesa que donar a llum a casa acompanyats de l’Imma va ser la millor decisió que vam poder prendre.

 

La vida està plena de triangles que es connecten. Onze anys enrere vaig llegir una contra de la Vanguardia que canviaria la meva manera de veure el part, canviaria el meu part en si i per defecte la meva vida. Vaig llegir una entrevista a Michel Odent. Recordo llegir-la i pensar, "aja ... això si que té sentit, el part dels éssers humans també poden passar sense tot un armament d'instrumental mèdic i intervencions al voltant."  Vaig emmagatzemar el nom de’n Michel per tornar a ell el dia que em quedés embarassada poder anar a donar a llum a la seva clínica. I així va ser. El març de l'any passat (2016) em vaig quedar a embrassada, i parlant amb una doula a Los Angeles, que és on residim, em va comentar que en Michel seria aquella setmana a LA donant un seminari. Així que no ho vaig dubtar i vaig assistir al workshop de’n Michel. Va ser increïble poder rebre en persona tota aquella informació, però la meva gran preocupació seguia sense solució, ja que Michel ja no treballava a la clínica a França i jo no coneixia ningú a Espanya que compartís la seva visió.

Vaig pensar que qui millor que el mateix Michel Odent per demanar consell sobre on o amb qui donar a llum, si anava a fer-ho a Espanya. En Michel em va dir que ell havia treballat amb una llevadora espanyola, i que sabia que després de treballar a Anglaterra no feia molt que havia tornat a Espanya, amb una mica de sort a Barcelona, ​​la Imma.

 

Vaig contactar amb la Imma, i vam fer una entrevista per Skype. El meu marit i jo estàvem encara molt verds, i inquiets davant les possibles opcions que se'ns plantejaven a Espanya. Malgrat tenir una assegurança privada,  una mica de recerca va revelar que els grans centres privats de Barcelona estan molt lluny de garantir un part fisiològic. Vem parlar amb la Imma més d'una hora, i quan vam penjar, tots dos estàvem tranquils, en pau i sabíem que havíem trobat a la persona que ens acompanyaria en un dels moments més decisius de la nostra vida.

La Imma ens va transmetre sobre tot seguretat, ens va parlar amb molta claredat i franquesa, cosa que no havíem trobat abans. Ens va escoltar i mai ens va jutjar, sempre dona a escollir entre les diferents opcions. Sobre tot, deixa  sempre clar que decisió rera decisió tu tries el camí que vols que prengui el naixement del teu fill / a.

 

Sense entrar en detalls sobre el meu part m'agradaria compartir un parell de fets que crec deixen molt clar per què la Imma va ser la nostra millor decisió, i el molt diferent que podria haver estat la nostra experiència sense cap dubte.

 

 

Vaig trencar aigües just a la frontera de no ser considerada prematura. Ens agafem al fet que just havia passat la data com un nàufrag a una salvavides.

El dia que vaig trencar aigües no vaig tenir contraccions, van passar 2 dies fins que les contraccions van començar a venir tímidament. La Imma em va proposar prendre oli de ricí si volia ajudar a posar-me de part i no seguir esperant. Vaig mantenir la calma els primers dos dies però quan vaig passar a ser dins del  5% d'embarassades que no es posen de part a les 48 hores de trencar aigües, vaig decidir que era millor provar l'oli, que començar-me a estressar. Perquè l'estrès, en un part, és el pitjor enemic.

 

Vaig provar l'oli i aquella mateixa nit rebia les meves primeres contraccions gairebé amb una festa de benvinguda! Això volia dir que no hauria d'anar a un hospital. El part va seguir el seu curs. Va ser un viatge increïble i ara ho recordo feliçment amb el meu marit.

Un part a casa, on vaig veure néixer la meva filla plàcidament amb els ulls oberts i àvida de començar a mamar. La lactància va començar als minuts d'haver donat a llum i així ha seguit sense problemes ni dificultats durant tot aquest temps (Ara té ja gairebé 4 mesos). Vaig sortir del part tranquil·la, sense punts ni episiotomia, sentint-me respectada, recolzada i estimada. Sobretot sabent que tant la meva filla com jo hem estat propietàries de l'experiència.

 

El panorama hagués estat molt diferent en un hospital. M’ haguessin recordat que just havia passat la meva data per a ser considerada prematura. Com no vaig tenir contraccions en les primeres 48 hores, en un hospital per protocol m'haguessin induït. I qui sap ... probablement hagués acabat en amb una intervenció més gran, una cesària.

 

Així doncs la decisió de contractar la Imma, que pot semblar una més com l'anar a classes de ioga prenatal... no ho és per a res. És transcendental i ens acompanyarà tota la vida.”

 

Carlota Santamaria Hernandez

mare de la Sol, nascuda el 21/11/2015

 

 

 

“Només tinc una paraula per tu, Imma: gràcies, gràcies, gràcies. Gràcies per fer la feina que fas, per fer-la amb passió, rigor, professionalitat, comprensió i afecte... gràcies per haver fet possible el millor naixement per al nostre fill! Parir a casa amb la teva assistència ha estat una de les millors decisions de la meva vida! La preparació al part ha estat enriquidora i ens ha fet guanyar confiança, el part respectat, íntim i conscient, i el postpart acompanyat, amb l'atenció i estima necessaris. Ha estat meravellós!”

 

Olga Torras

Mare de l’Aniol, nascut el 09/11/2015

 

“A mi em feia molt de respecte o por això de parir a casa, però després de la primera visita amb la Imma, totes les meves pors i dubtes es van esvair i vaig tenir clar que amb ella tot aniria bé. Les seves explicacions i la seva experiència fan que de seguida te n'adonis que això de parir a casa no és una bogeria o un caprici, realment és una decisió que cal prendre, i que val la pena fer.”

 

Jose Agustí

Pare de l’Aniol, nascut el 09/11/2015

 

 

 

"Conèixer aquesta dona increïble, Imma Sarries, em va portar a descobrir la bellesa i la potència del que és un part a casa, la confiança cap a la natura i el poder del meu propi cos ... són experiències inoblidables. Hem tingut dos fill i dos parts a casa, acompanyats i recolzats per la seva presència tan respectuosa i tendra.

És una professional d'altíssim nivell que sempre té respostes precises a les necessitats d'una dona que espera un fill, ja siguin coses concretes en el camp mèdic, suport psicològic durant l'embaràs o l'acompanyament del part, amb massatges, o simplement guiant d'una manera molt suau a través del que és la gran aventura de portar un nen a aquest món.

Els meus fills han nascut a casa, serens i feliços. Això no té preu. És el regal més gran que es pot fer. Mai oblidaré la seva ajuda i presència, em sento molt afortunada d'haver-la conegut i d'haver pogut travessar aquest "oceà profund i desconegut" que és l'embaràs i el part amb un àngel de la guarda al costat, com la Imma Sarries ..."

 

Anahit Simonian

Mare de Tigran

i Alice, nascuda el 09/11/2015

 

 

 

"L’Imma és una gran professional i una persona extraordinària, autèntica i d'un gran cor. Des del primer dia tant el meu marit com jo vam connectar amb ella i el dia del part va superar amb escreix totes les meves expectatives.

 

El part va ser molt ràpid i l’Imma amb les seves mans d'àngel feia que gairebé no sentís les contraccions. El seu acompanyament va ser immillorable, respectuós, molt amorós i amb gran professionalitat. Vam tenir al Milán a casa en el nostre menjador i va ser molt molt emotiu. Només puc dir d'aquesta vivència única i inoblidable, que la presència de l’Imma ens va donar una tranquil·litat absoluta en tot moment,  sabent que estàvem en bones mans i que amb ella, tot aniria bé i que seria una experiència tan màgica com ho va ser. L’Imma va arribar una matinada del 29 d'octubre del 2015 i al cap de dues hores el Milán ja havia nascut, amb una naturalitat i bellesa que no puc expressar amb paraules.

 

Em sento immensament agraïda que l'infinit hagi posat en el nostre camí a l’Imma i haguem pogut viure aquest moment tan especial al costat d'ella i gràcies a ella. La meva experiència de tenir el part a casa amb ella ha deixat una empremta inesborrable en el meu cor. Si voleu viure una experiència així, no dubteu a parir amb l’Imma. Gràcies Imma, mil gràcies !!!! "

 

Sara Chica i Kasra Mottahedeh

Pares de’n Biel

i en Milán nascut el 29/10/2015

 

 

 

“La intuició em deia que, abans de conèixer a l’Imma, ella seria la persona que ens ajudaria a fer el part a casa. Vaig llegir-me el seu CV i els testimonis i tot m’encantava. Encara no tenia clar si el fariem a casa o a l’hospital (era el meu primer embaràs), i necessitava informació d’algú com ella. Després de la primera xerrada ho vaig tenir clar, bé, ho vam tenir clar, doncs la meva parella, que desconeixia encara més tot aquest món va acabar més convençut que jo. Ens va transmetre molta confiança i seguretat, una crack en la seva matèria. Tots els dubtes resolts, i molt aprenentatge per davant. Es nota que la seva feina és la seva vida, és una apassionada d’això, i transmet aquesta passió en forma de coneixement, seguretat i empatia.

 

Jo vaig viure el meu part de forma molt salvatge. El part en sí va ser relativament ràpid, però el pre-part gens. Després d’un dia amb contraccions irregulars, l’Imma, amb una sola frase em va ajudar a fer el click. És una persona que sap dir el què toca a cada moment, sap si s’ha de callar (especialment durant el part que quasi no deia res quan jo estava en els meus subidons de contraccions) o si ha de cridar perquè t’estàs perdent en el dolor, com em va passar a mi en alguns moments. Discreta i a la vegada molt present, sabia que ella estava allà i això era l’únic que necessitava per deixar-me anar i confiar plenament. Em vaig sentir respectada en tot moment, i tant jo com la meva parella li hem d’agraïr el regal de l’experiència que va ser parir a casa. Sense dubte la cosa més potent, maca i intensa de les nostres vides.


A més a més, durant els primers dies de postpart va ser una figura clau, doncs vaig tenir baixades d’ànim i no sabia què m’estava passant. Les seves explicacions, les mostres d’afecte i la preocupació que mostrava envers com estavem ens van ajudar a tirar endavant més ràpid del que mai hagués imaginat. Tinc claríssim que la recomanaria a qualsevol persona que vulgui un part respectat. Qui sap, potser algún dia repetirem!!”

 

Gisela López i Jaume Gomà

Pares de l’Arnau, nascut 17/10/2016

 

 

 

“La lluna avança en el seu viatge etern per la volta celest, ens abracem fort a l’Andreu sota els estels i sota les fulles del lledoner centenari. El teu meu úter es contrau cada vegada amb més energia, com empès per un rellotge inexorable i invisible. El nostre temps d’ésser únic, petita balena, s’exhaureix dolçament.

Sento profundament la crida de l’aigua. Omplim la banyera d’aigua calentona, tanquem la llum i encenem un incens.

Arriba la Imma, petita fada, ens toca el ventre i ens dona la serenitat i la pau, com a astrolabi que ens guiarà, llegint estels, en aquesta nostra travessa oceànica.”

 

Iguàzel Pac

Mare de l’Adai, nascut 06/07/2015

 

“Crec que un part a casa dona un paper al pare durant el part que, provablement, seria impossible de disfrutar d’una altra manera. Probablement sigui el més a prop de donar a llum que podrem estar mai.”

 

Andreu Gonzàlez

Pare de l’Adai, nascut 06/07/2015

 

 

 

  "Com a metge estava nerviós sobre el desig de la meva dona de tenir un part natural a casa (la meva especialitat com a cirurgià traumatòleg no ajudava gaire...). Després de la primera reunió amb l’Imma vaig saber que ella era la persona adequada per ajudar a la meva dona en el seu desig, sense que tot el meu cabell es tornés gris. La seva competència, el seu enfocament sistemàtic, que cobreix totes les eventualitats, en equilibri amb la seva amorosa actitud i empatia fa que sigui la persona perfecta per a aquesta feina. L'experiència del part a casa va ser una meravella per a tots nosaltres ... Gràcies Imma! "

 

Thomas Tulip

Pare de Tom i

Matt, nascut el 21/07/2015

 

 

 

“Durant molts anys  no vaig voler tenir fills. Però no tenia dubtes. Si n’hagués tingut, hauria sigut amb part a casa. Quan em vaig quedar embarassada tampoc dubtava: hauria sigut amb l’Imma Sàrries. Encara que ella va fer de tot perquè veiés altres llevadores, no en vaig veure cap altra. I no em vaig equivocar pas. Des de la primera visita l’Imma va resultar la persona que jo necessitava trobar: directa, clara, professional i segura dels seus coneixements. Alhora disponible i, quan calia, tendra i propera.

L’embaràs va anar molt bé i en cap moment vam pensar que no anàvem pel camí correcte. Clar, hem tingut dubtes, però la presencia activa de l’Imma ens va ajudar a trobar, pel nostre compte, les respostes.

I tan tranquil·la vaig arribar al part, que aquell dia, ja amb contraccions avançades li deia: no et preocupis, no vinguis encara que falta molt. Es va presentar autònomament al cap d’una estona. No tinc adjectius per descriure aquelles hores. Només diré que van ser un concentrat de superació personal. Creure que no pots més i veure que sí que pots, i anar més enllà també. I l’Imma sempre al costat, amb respecte i en silenci, una presencia discreta i fonamental a cada contracció i en cada moment.

Em vaig sentir respectada, acompanyada, escoltada i sostinguda.

L’acompanyament durant el post part va ser igualment fonamental, una ajuda preciosa i molt rara avui en dia. I estic segura que va contribuir especialment a la relació molt bona i despreocupada que tinc amb el nostre fill.

Gràcies Imma.”

 

Elisabetta Quarta

Mare de l’Oliver,

Nascut el 01/06/2015

 

 

 

 

“Quan vaig conèixer a l'Imma vaig saber que ella era la llevadora que buscava. Convençuda de parir a casa, totes les trobades que vam tenir durant l'embaràs em van donar la força, la informació i la tranquil.litat per a poder exposar-ho a la família i als amics sense que es posessin les mans al cap, i es que basant-nos amb l'evidència científica era una opció del tot segura. L'acompanyament al part va ser meravellós, perfecte, i la Lúa va néixer a casa, en un ambient càlid, respectuós i ple d'amor. La nena portava una volta de cordó i per això no vaig poder agafar-la en el moment de sortir, l'Imma la va rebre per tal de treure-li la volta, i me la va entregar. M'agrada molt que les primeres mans que hagin sostingut a la meva nena siguin les d'una dona amb tanta llum com ella. L'acompanyament postpart, per a mi, ha estat imprescindible i un deu, en tots els aspectes. M'he sentit acompanyada, escoltada, atesa, respectada i estimada. M'ha ajudat a sentir-me capaç de fer-ho, i ara que ja han passat gairebé dos mesos, miro enrerre i em reafirmo en que vaig escollir la millor opció possible. Gràcies per tot, Imma!!!!”

 

Laia Oraa Cid

Mare de la Lúa, nascuda el 09/05/2015

 

"l’Imma ha estat tot el que espera una embarassada de la seva llevadora, i tot el que no s'imaginava un futur pare, d'una llevadora. Sap acompanyar tant a la mare com al pare, fins i tot concedint l'espai que necessiten en els moments puntuals. És exhaustiva, professional, sol·lícita i respectuosa. Respon perfectament a les dificultats que es puguin presentar abans, durant i després del part. "

 

Adrian Fariñas Jiménez

Pare de  la Lúa, nascuda el 09/05/2015

 

 

 

“Ara farà uns dos anys vas acompanyar-nos durant el part del nostre segon fill Guerau. En aquella ocasió no vam poder acabar l’experiència a casa com esperàvem. Va ser molt llarg i no vaig poder més… En Guerau va néixer a l’hospital.

El dia que vam arribar a casa, només entrar, vaig sentir tot el que feia uns dies havíem viscut allí i em vaig emocionar. Llavors vaig comprendre que totes aquelles hores viscudes a casa no havien estat envà. Si tornava a quedar-me embarassada, de les primeres persones que trucaria seria a tu,.. ens tornaries a acompanyar!!

 

I així va ser, quan en Guerau encara no havia complert els dos anyets, la vida ens sorprèn amb l’arribada d’un altre bebè. Tenia moltes ganes de donar-te la noticia … desitjàvem que ens acompanyessis un altre cop. Em sentia feliç de tenir-te a prop de nou.

 

I va arribar el dia, després d’un prepart llarguet però viscut amb molta calma, arriba el moment del part i aquest cop ho vam aconseguir. El Teo neix a l’aigua encara amb la bossa,  després d’un part fluid i íntim. Tu i el Jordi vàreu ser claus.. les vostres paraules, silencis, mans càlides, presencia, respecte, amor.. em  van  donar la força suficient per viure aquesta experiència amb la calma, seguretat i confiança necessàries per rebre en  Teo de la forma més serena, respectuosa i amorosa que mai hauria imaginat.

Moltíssimes gràcies Imma! T’estimem, i és que ja formes part de les nostres vides!!!

Una immensa abraçada!!”

 

Susana Brieba i Jordi Alba

pares de l’Oriol, en Guerau i

en Teo nascut 17/04/2015

 

 

 

“Les visites pre-part ens van ajudar a prendre consciència del regal que teníem a les mans, ens afrontàvem al part amb la millor llevadora que podiem trobar, i amb la certesa que la teoria la teníem apresa, gràcies a la claredat de les teves explicacions. Ara calia posar-ho en pràctica.

Malgrat finalment no vam poder fer el part a casa (en Joan va néixer amb 35 setmanes), vam tenir la sort que ens hi poguessis acompanyar, per a nosaltres tu vas portar el part, tu ens vas ajudar a que en Joan vingués a aquest món, des de la Maternitat poca cosa van fer, a part d’esguerrar-me l’expulsiu...Els ànims que em donaves, la teva confiança en mi, els teus massatges i les teves carícies ho van ser tot en aquell moment. Mai t’ho podrem agraïr prou. Gràcies per ser-hi!!

I el post-part...sempre recordarem aquelles setmanes de xeringues, pas previ perquè en Joan s’agafés amb ganes al meu pit.

No hi ha paraules...i ara que ho recordo se’m neguen els ulls. Et trobarem a faltar!! Esperem veure’t ben aviat! I qui sap, potser podem finalment muntar la banyera al menjador ;-) Sempre et durem al cor”.

 

Núria Pujol i Arnau Soy

pares de’n Joan, nascut el 31/03/2015

 

 

 

"Aquesta és la meva primera experiència d'un naixement a casa (en realitat és el meu primer part), i estic molt contenta i agraïda de ser tan afortunada de tenir-te a prop cuidant-me abans, durant i després del naixement del meu fill.

Tot el que podia succeir, i el que podia ser necessari: recursos, equips, medicació etc., estava molt ben preparat. Veritablement vaig sentir que estàvem preparades per a qualsevol cosa que pogués succeir, el que és molt important per a una futura mare.

Ets professional, sincera, increïblement afectuosa i cuidadosa, i educada en moltes àrees diferents de la vida, la qual cosa va fer que l'experiència d'estar embarassada i donar a llum, fos com un passeig pel parc ".

 

Nina Olsen

Mare de'n Felix,

nascut el 20/03/2015

 

 

“Estimada Imma, estic tant d’acord amb el que diuen els altres pares i mares....ets la barreja perfecta de sensibilitat, tendresa, acompanyament, estima, professionalitat, racionalitat i serietat.

 

Després d’un part medicalitzat i maltractat amb la nostra primera filla, una cesària no necessària amb el nostre segon fill, teníem molt clar que la Marta, la nostra tercera filla naixeria en unes altres condicions.

 

Vaig fer la formació de Mares Doules fa uns 4-5 anys, i crec que havia de ser per a coneixe’t, a part de tota l’experiència positiva i sanadora que va ser per a mi. Havies de ser tu qui ens acompanyaria en aquest moment tant important i ens vas enamorar a tota la família amb la teva manera d’ésser i de fer!!

 

Gràcies, mil gràcies Imma per tot el que hem pogut viure, el part a casa a la piscina, el pre-part tan amorós i el postpart encara més amorós i respectuós si cap.

Va ser un part “intens” de només 4 hores, i la nena va pesar 4050gr amb un  “cap molt gran”, vas dir, i la placenta també!!!  Al cap d’uns dies ja no recordava els dolors, tan sols tinc el record per la resta de la meva vida d’agafar la meva filla abans d’acabar de néixer entre els meus braços, i quasi bé no m’he separat d’ella des de llavors.

 

Pel que fa al meu marit, el Quim, diu que un cop viscut “ho recomanaria a tothom”, i ha estat una experiència molt positiva. La meva filla de 10 anys diu que vol parir a casa quan sigui mare, ...però això és un relat que s’ escriurà en un futur encara llunyà.

 

Imma, t’estimem molt i et tenim molt present a les nostres vides. Fins sempre.

 

Núria Escudero i Quim Genescà

pares de la Mar, l’Enric i

la Marta, nascuda el 08/03/2015

 

 

 

“El meu company i jo vam anar a conèixer l’Imma, embarassats de poques setmanes de la que seria la nostra segona filla. Per mi era molt important poder triar amb temps la nostra llevadora, poder entrevistar-me amb més d’una per veure com em sentia. L’Imma va ser la primera i l’última. Després d’una llarga entrevista, vam sortir per la porta i l’Albert em va dir... Ya no buscamos más no? La hemos encontrado... Així vam cancel·lar totes les altres entrevistes, ja teníem llevadora!

 

El fet d’haver-nos conegut tan aviat va fer que ens veiéssim moltes vegades durant l’embaràs, cada 4 setmanes més o menys. Vam anar guanyant confiança, em vaig sentir còmoda i ben acompanyada.  Va ser fonamental el seu recolzament al tercer trimestre quan per eco em van dir que la nostra filla era macrosòmica, percentil 95, em van començar a amenaçar amb induccions, em van programar una altra eco a les 3 setmanes i em van tornar a dir que pesava vora els 4 kg. Em van voler enviar a Alt Risc Obstètric, endocrino, corretges. Tot això m’atabalava i m’angoixava, l’Imma i la llevadora del CAP tocant-me la panxa em dèien que la nena era totalment normal però l’amenaça, l’haver de discutir amb tothom per fer respectar els meus desitjos... no era el moment. Vaig parlar amb l’Imma, em va reafirmar en el que volia i el que no i la vaig sentir forta i em va fer recuperar la força. La decisió de no tornar a trepitjar el CAP ni l’hospital em va venir sola. Tenia totes les proves que necessitàvem, les eco, les analítiques, l’estreptococ i la confiança que tot seguiria el curs que havia de seguir.

 

El final de l’embaràs es va fer pesat, amb una nena de 3 anys i mig rondant, viatges amunt i avall a l’escola, parc, carnestoltes, festes escolars... L’Imma donant ànims, dient és normal, és pesat; el que necessitava sentir. I així anar passant els dies va arrivar el dia, a la setmana 40 i 3 dies a les 3 del matí vaig sentir una contracció, van ser irregulars fins les 4. A les 4 vaig despertar l’Albert i a les 5 i algo vam trucar a l’Imma perque les contraccions eren cada 4 minuts. A les 5:30 la teníem a casa, una presència forta, discreta, segura. Vestida completament de blanc, sostenint-me quan ho necessitava, donant-me aigua, massatges, quasi sense paraules, però present, just el que volia i necessitava. Un equip molt fort amb l’Albert, una i altre em van acompanyar contracció rere contracció. L’Imma anar apuntant, anar escoltant l’Elsa, poques paraules. A les 7 més o menys va començar l’expulsiu, l’Imma es va fer més present. Un cop va sortir el cap (jo era de genolls a terra agafada al meu company) em va dir gira’t i a la següent contracció la podràs rebre tu, jo vaig dir, no puc girar-me, estic cansada, em fa mandra, ella va insistir, i com no ho havia fet mai en res des que ens havíem conegut quan l’Elsa no era més gran que un pèsol li vaig fer cas... Em van mig girar entre ella i l’Albert i a la següent contracció l’Elsa va sortir del meu cos rebuda per les meves pròpies mans... Una cosa que no podré agrair mai prou a l’Imma, un record meravellós, la millor transició per la meva nena. La resta alegria, emoció, la placenta, la revisió del perineu, infusions i  esmorzar.

 

El postpart, amb alguna clivella dolorosa, providencial l’Imma assessora de lactància em va ajudar, canviant posicions, acompanyant, i la molèstia es van resoldre. La darrera visita del postpart la vam veure marxar amb pena, es tancava un cicle i just començava un altre.

 

La recomano mil vegades, amb els ulls tancats. Qui tingui dubtes que vagi a conèixer-la, potser no caldrà que vagi a veure a cap altra llevadora més! Gràcies Imma per acompanyar-nos en aquest moment únic, sempre seràs part de la família!”

 

Àngela Garcia Sanz

Mare de l’Emma i

l’Elsa, nascuda el 04/03/2015

 

 

 

 

“Per nosaltres era molt important tenir un part respectat i estar en bones mans. Vam escollir l'Imma després de buscar diverses opcions i el resultat ha estat exel·lent. A pesar de no poder acabar tenint el part somiat, un part natural a casa, i acabar sent una cesària amb uns fòrceps prèvis, perquè la petita Èlia  no sortia, estem molt contents. L'Imma ens va acompanyar durant tot el part, durant les més de 42 setmanes d'espera, durant tot el procés de prepart de les setmanes anteriors, durant els dubtes i les pors d'un primer part,... Volíem un bon record del naixement de la nostra filla i gràcies a la professionalitat i l'empatia, la seguretat i la sensibilitat de l'Imma l'hem pogut tenir. Moltes gràcies per deixar-nos opinar i escollir, per acompanyar-nos en un dels moments, per no dir el moment, més important de les nostres vides. Seguirem brindant amb cava!”

 

Georgina De Yebra i Àlex Ballester

pares de l’Èlia,

nascuda el 08/02/2015

 

 

“Quan vam saber què esperàvem una criatura vam sentir una felicitat immensa, però alhora ens va caure al damunt un allau interminable de preguntes sobre l’embaràs, el part i la criança. Una de les grans qüestions que ens vam plantejar va ser el com volíem rebre al nostre bebè. En començar a contemplar seriosament la opció del part a casa vam sentir una barreja entre “sabem que és la opció que més feliços ens fa” i molta por fruit de la desconeixença i la pressió social. De seguida vam contactar amb tu i tant bon punt et vam conèixer en persona vam saber del cert que eres la persona que buscàvem, no podia ser ningú més. Des d’aquella primera visita fins el dia que ens vas donar l’alta, ens has acompanyat en tots els sentits: has estat la nostra referent en qüestions de tipus mèdic, has estat la nostra amiga, ens has resolt tots els dubtes, ens has recolzat en tot moment quan ens hem sentit perduts i sols...

 

Imma, es nota que estimes la teva professió, treballes des de l’Amor. Representes la barreja perfecta entre l’Afecte, la Comprensió i la Fermesa que en el nostre cas ens ha permès sentir-nos acompanyats amb molt de caliu però sempre amb la seguretat de contar amb una persona que diu les coses clares i que sap el que fa. Quan expliques les coses sempre et bases en la ciència però en el tracte transmets una proximitat i una humanitat que sovint costen de trobar.

 

El part estat una experiència màgica, irrepetible i inoblidable. Totes les dones haurien de poder viure un part a casa perquè és una experiència que et canvia per sempre. Després de parir ja no tornaré a ser la mateixa persona perquè he experimentat unes sensacions indescriptibles. Com a persona en general em sento complerta i més confiada en la vida, fins i tot m’ha canviat el concepte de dolor. Com a dona he pogut reforçar la meva feminitat i experimentar en plenitud els meus instints més animals. Pel que fa a la parella crec que viure un part de manera tant natural i espontània uneix encara més. El fet que el pare pugui participar activament en el naixement del seu bebè permet que també  pugui crear un vincle molt especial amb la criatura des de bon començament.

Tots dos ens hem sentit lliures, capaços, partícips en la presa de decisions i membres actius en tot el procés. Ara podem dir amb tota seguretat que comptar amb tu per al naixement de la Lúa és una de les millors decisions que hem pres. Puc assegurar-te que, ens tornem a trobar o no, mai oblidaré el que has fet per tots tres.

Gràcies per treure el millor de nosaltres.”

 

Alba Rodríguez i Paco Romero

pares de la Lúa,

nascuda el 10/02/2015

 

 

 

“Vam conèixer l'Imma a través de la Clara Vergés, de l'associació Mares Doules. Jo estava de 32 setmanes. Era el meu segon embaràs. Després d'un primer part per la Sanitat privada on se m'havia tractat amb menyspreu i sense cap mena de consideració, acabant després d'un intent d'inducció, amb una cesària d'urgència, vaig adonar-me que el segon embaràs anava camí d'acabar igual. El meu ginecòleg a la meitat de l'embaràs em va començar a generar molta desconfiança, i no atenia a cap dels meus desitjos de cara al part. Va ser quan, en mig d’angoixa i nervis, vaig decidir que havia de fer un canvi i havia de mirar de trobar la manera de que el meu part fos el més humanitzat possible i que pogués parir com a dona.

 

Trobar l'Imma va ser el millor que ens podia passar. El tracte proper, la sinceritat amb la que parla, la seguretat amb la que parla de la seva professió i la que et transmet, la confiança, el carinyo i afecte amb què et tracta, la disponibilitat 24h al dia, el saber que sempre està allà i que estàs en bones mans i que no et fallarà són alguns dels molts trets que la defineixen. No tinc prou paraules per expressar la gratitud que sento cap a ella. Només puc dir que llevadores com ella no existeixen i tenir-la com a llevadora és estar en les millors mans possibles. És una persona que sent la seva professió i la viu intensament, sempre buscant l'excel.lència en el que fa.

 

Jo en un principi la vaig contractar perquè m'acompanyés a l'hospital a parir, però després d'un procés d’aprenentatge del part, d'ajudar-me a conèixer el meu cos, les meves possibilitats i fer-me sentir una dona, de treure'm les pors molt angoixants que tenia del primer part, vaig decidir que la millor manera de rebre la meva filla era a casa, en un entorn tranquil, proper, en confiança i amb la seguretat de tenir a l'Imma i al meu marit al meu costat. Va sortir tot molt bé. El part va ser molt llarg i els dolors i l'espera per veure la careta de la teva filla no me’ls treu ningú, però vaig parir amb dignitat, amb afecte, podent fer pell amb pell, podent tallar el cordó umbilical un cop tota la sang hagués passat a la nena, podent alletar al minut d'haver nascut la meva filla.

No puc demanar més. Moltes gràcies Imma per fer-me sentir Persona, Dona i Mare. Moltes gràcies per haver estat sempre al meu costat quan et necessitava.”

 

Gemma Espasa

Mare de l’Ignasi i

la Mariona, nascuda el 09/01/2015

 

 

 

"Va ser amor a primera vista, després de la nostra primera trobada ja sabia amb claredat que tu, Imma, series la persona que ajudaria a dirigir el ball del nostre part!

El que més em va agradar, i que després vas demostrar en el màgic moment, va ser el perfecte equilibri entre decisió i tendresa.

No tenim cap tipus de queixa, al contrari, tot va ser ràpid i genial, ens recordarem de tu com l'àngel blanc amb olor de canyella !!!

I com va dir Albert: "Aquest món seria millor si hi  haguessin més dones com tu !!!"

Grazie mille preciosa, sempre et portarem en els nostres cors !!! "

 

Ester Piccinotti i Albert Cerdà

pares de l’Àsia

nascuda 11/11/2014

 

 

“L’Alex ho va tenir clar des del primer cop que et vam conèixer. “Veurem més llevadores si tu vols, però serà l’Imma” em va dir. I així va ser...la millor elecció de la nostra vida. No ho hauríem aconseguit sense tu.

Ens vas acompanyar en tot moment i ens vas donar força i seguretat per a superar tots els obstacles quan d’altres (professionals, familiars, etc...) intentaven dissuadir-nos d’intentar un part a casa tenint una cesària prèvia.

Tú, en canvi, ens vas fer creure que ho podíem aconseguir....tant, que durant el part no vam tenir por. No vam dubtar en cap moment tot i que va ser llarg i intens, sabíem que ho aconseguiríem.

Gràcies per no rendir-te, gràcies per la teva força, el teu amor i “carinyo”. I sobre tot, gràcies per guiar-nos durant el moment més emocionant de les nostres vides.

Hem aconseguit el nostre PVDC somniat...a casa, al seu ritme, amb intimitat i tot l’amor del món.

Gràcies Imma, t’estimem!

 

Myriam Sànchez i Àlex Barba

pares de l’Àlex

i de l’Arlett 07/11/2014

 

 

“T’agraeixo que hagis pogut fer realitat un dels meus somnis: Tenir el meu fill a casa, en un ambient tranquil i agradable. Que m’hagis ajudat a tenir un part immillorable, amb la teva presència sempre discreta però forta, sabent què dir, on tocar  perquè tot flueixi amb pau i tranquil.lita, i fer del part una experiència meravellosa.

Ja em vas recolzar moltíssim durant l’embaràs i post part de l’Oriol, sempre tant carinyosa i atenta. No vaig dubtar ni un moment en trucar-te de nou perquè m’acompanyessis el part del Nil.

Li desitjo a tothom que disfruti d’aquesta experiència com nosaltres la hem viscut, ja que fas que qualsevol por o dubte que puguem tenir es desfaci només amb la teva seguretat i professionalitat.

Crec que vaig escollir la millor persona per ajudar-me en aquesta experiència; excel.lent llevadora, excel.lent doula i sobretot excel.lent persona.

Gràcies per ajudar-me a complir el meu somni !!”

 

Cristina Gutierrez  i Sergi Álvarez

Pares de l’Oriol i

del Nil, nascut el 31/10/2014

 

 

“La Imma te dues qualitats difícils de combinar, emocionalitat i professionalitat, és a dir, proximitat i tendresa al mateix temps que fermesa i determinació.”

 

Cristina Martín de Nicolàs i Jordi Bastús

pares de l’Emma

i de la Naia, nascuda el 20/07/2014

 

 

“Amb la Imma ens hem sentit molt a gust. En cada visita ens ha inspirat molta confiança, però sobretot en el moment del part, durant el qual el seu tracte va ser discret i professional. Les seves intervencions eren silencioses i es duien a terme en segon pla, sense interrompre el procés que vivíem. Tot i així, estava sempre present com a guia o per fer-li alguna pregunta.”

 

Layla Palomo i Daniel Burgos

pares de la Hana, nascuda el 07/07/2014

 

 

"Imma Sàrries ha estat un regal que la vida ha posat en el nostre camí per viure un part de somni, en el què ha nascut el nostre primer bebè, Oliver. Ha estat una experiència màgica com mai haguéssim imaginat. Imma ens ha aportat seguretat durant tot l'embaràs, tranquil.litat, generositat i amor. Ha atès tots els nostres dubtes i ens ha escoltat i recolzat en tot allò que ens preocupava. El part ha estat el resultat de tot un preciós camí que hem viscut amb ella, acabant amb un desenllaç molt feliç. No haguéssim imaginat mai la connexió i confiança que ens ha inspirat aquesta excel.lent professional. El part ha fluid com un riu i estem segurs que ha estat possible gràcies a la tranquil.litat que sentíem de portar el nostre bebè al món amb l’Imma, sabíem que estàvem en bones mans. Davant els obstacles que han sorgit en el postpart l’Imma ens ha donat suport com una mare que estima de manera incondicional, fent-nos reflexionar en moments durs, escoltant, respectant i valorant els nostres aprenentatges.

No hi ha paraules que descriguin el nostre agraïment a aquesta excel.lent persona, amiga i professional. Ha estat un gran aprenentatge de vida i una experiència transformadora. T’estimem molt Imma, sempre estaràs en la nostra vida i en la de l’Oliver. "

 

Eva Álvarez i David Vázquez

pares de l’Oliver, nascut el 11/06/2014

 

 

 

"L’Imma és una llevadora excel·lent. No només és extremadament professional, però també d'una qualitat humana que sobrepassa amb escreix les expectatives de qualsevol dona. Una de les coses que ens va resultar atractiva a l'hora de decidir-nos per ella, va ser que havia rebut una formació específica per a parts a domicili (per a mi, que sóc metge, això va ser bastant decisiu).

 

Durant el part, davant qualsevol possibilitat de risc, ella va tenir el protocol d'actuació molt clar, i això ens va fer sentir molt segurs. A més va estar molt atenta a les nostres necessitats emocionals més subtils abans, durant i després del part, fent que tot fluís de la millor manera possible.

 

Vam tenir una lactància molt complicada. L’Imma, a part d'haver-nos demostrat ser una experta en el tema, ens va acompanyar fins que el problema es va resoldre completament. El meu bebè ja tenia gairebé un mes i mig quan ella ens va donar l'alta (i segur que s'hagués quedat més amb nosaltres d'haver estat necessari!).

En definitiva, estem encantadíssims amb l'atenció rebuda, i no creiem que hi hagi més capacitat que l’Imma.”

 

Lorena Arnez i Juan Fanals

Pares de Daniel i

Maria, nascuda el 01/06/2014

 

 

“El meu fill gran va ensenyar-me que pots lluitar pels teus somnis i que poden fer-se realitat...

Un camí preciós, acompanyats per l’Imma, que ens va donar la mà i va desdibuixar les nostres pors, i així, pas a pas, vam prendre consciència de la bellesa del camí, i de la màgia del moment que ens esperava. Vaig donar a llum a la nostra filla a casa, com desitjàvem i havíem imaginat...el somni es va fer realitat. Gràcies Imma per estar en aquest moment tan essencial per les nostres vides, pel teu respecte i amor.”

 

Silvia Moreno

Mare de’n Xavi

i l’Ona,  nascuda el 01/04/2014

 

 

 

"El dia que vaig conèixer l’Imma sabia que ERA ELLA. Ella seria la que m'acompanyaria en el viatge de l'arribada a la nostra família de ... l’Ariel .

 

Amb aquesta claredat i transparència que la caracteritza, amb molt respecte i informant en tot moment de totes les opcions possibles que teníem quan es presentava alguna complicació per deixar-nos triar.

No li faltaven paraules d'ànim i solucions per poder seguir endavant amb el projecte de parir a la nostra llar; encara que el meu historial s'anava enredant per moments ....Ella donava força a les meves hormones que al final ballaven soles amb les pors que m’infonien altres “professionals“ (sense paraules) del sector sanitari . L’Imma i en Ferran (el meu company) m'acostaven al meu camí quan em desviava .

 

I al final, quan tens clar el què vols i lluites per això, si a sobre t'envoltes de bona gent per ajudar-te, tot surt bé encara que hi hagi complicacions d'última hora .

 

L’Imma ens va presentar a Loida una doula encantadora que s'ocuparia de cuidar el Genís, el nostre fill gran quan arribés el moment. Va poder gaudir i ajudar en el part i anar a buscar a l'escola a en Genís ... eternament agraïts de la seva qualitat humana.

 

Quatre hores va durar el part. Ràpid si, intens també. L’Ariel venia amb distòcia d'espatlla. La seva espatlla es va quedar encallada a la meva pelvis. L’Imma no va dubtar. Va realitzar la maniobra que ens deixaria intactes als dos, i confiant plenament en ella, ja que no es permet ni un sol error; em va ajudar a ajudar a néixer a l’Ariel ... amb un final molt feliç .

Imma ets un regal .

Gràcies per aquesta experiència. Alguna cosa ens unirà a tu per sempre. "

 

Cris Fernández

Mare de’n Genís

i l’Ariel,  nascut el 25/03/2014

 

 


“Només puc que donar-te les gràcies per tot el que ens has donat, per la seguretat, tranquilitat, la pau, la confiança, els ànims i és que no em puc imaginar una millor rebuda per l’Aniol. Gràcies per saber què necessitava a cada moment, per les mirades, les paraules, la presència discreta però forta. Gràcies per acompanyar-nos en aquest preciós camí i ajudar-nos a viure l’arribada de l’Aniol amb pau i respecte, gràcies, gràcies i més gràcies!”

 

Helena Todó

mare de la Berta

i l’Aniol, nascut el 21/03/2014

 

“Tanco els ulls, l’olor familiar del tronc, que es crema pausadament però sense treva, l’escalfor de la llar de foc i la llum joganera de les seves flames, cants i respiracions acompassades, que s’uneixen delicadament als crits d’esforç de la mare que espera el seu fruit, amb amor, passió, tendresa i respecte, i és que aquestes són les paraules que descriuen l’experiència que ens has ajudat a viure, per sempre... gràcies.”


Cesc Martorell

pare de la Berta

i l’Aniol, nascut el 21/03/2014



“Moltes gràcies Imma per ajudar-me a viure el moment més màgic de la meva vida i recordar-me que les dones sóm capaces de parir. Només necessitem respecte, llibertat i intimitat per aconseguir-ho.”

 

Ma. Rosa Fernández

mare de’n Pau

i l’Ada, nascuda el 03/03/2014



"Hi ha una tènue llum encesa a la meva habitació, mentre faig el treball de part per rebre a la meva filla ... De sobte un àngel de blanc il · lumina el meu ésser, em sento segura, confiada i dono gràcies per ser dona. Segueixo passejant, i llegeixo:

"El meravellós dels somnis és que de vegades succeeixen"

escrit a la capçalera del meu llit, m'aturo, aquí ve una altra contracció ... noto alleujament quan "el meu" àngel posa les seves mans a les meves lumbars, el seu so, la seva respiració, ara estic amb tu i ara em desdibuixo per l'habitació ... "Hauria de beure aigua", obro els ulls i veig una font d'aigua en forma d'ampolla que "el meu" àngel em porta sense haver de parlar ... Arriba el moment, els batecs s'acceleren ... "aquí no, seria millor a l'habitació "...

"Acaba de la mateixa manera que comença ..."

Gràcies Imma, per ser "el meu àngel" per poder realitzar el somni més meravellós de la meva vida. "

 

Soraya Díaz

mare de Paula, Pol

i Jana, nascuda el 08/02/2014

 


“Després de visitar varies llevadores pel meu part a casa, vam anar a veure l’Imma, va ser un amor a primera vista, vam saber que ella seria l’escollida per ajudar-nos a portar al món en Luc.

Ens vam anar enamorant d’ella, de les seves paraules, el seu respecte i estimació durant l’embaràs. En el moment del part va ser insuperable, de 10….en cap moment i dic en cap, vaig sentir por d’estar a casa.  Sabia que estava amb una professional i això em donava confiança i força per portar als meus braços el meu bebè.

Tornaria a repetir 100 vegades l’experiència i sempre t’esculliria a tu Imma.

Mai tindrem prous paraules per agraïr-te el feliç que ens vas fer sentir. 1000 gràcies per tot!!!

 

Raquel Perez

mare de l'Adrià,  en Patxi

i en Luc, nascut el 02/01/2014

 

“Com a experiencia, irrepetible, recomanable al 100%, única… Com a pare des que tinc ús de raó tenia clar que el dia del meu part no volia deixar sola a la meva dona ni al meu fill, no sabia si seria possible, ni si realment el que jo volia es podía fer però m’engoixava mensar en no estar allà. Amb información aprens que no tens perquè deixar-la, tot i que no tothom t’ho explica. La Imma ens va explicar que a l’hospital també ens han de respectar…i jo no se si això ho sap tothom…És important poder escollir i nosaltres vam escollir fer-ho a casa amb l’Imma. (El primer dia que la vam conèixer, en sortir de casa seva, la meva dona i jo ens vam mirar i vam dir “és aquesta”, ens haviem trobat amb més de cinc llevadores, però era ella)  i la veritat és la millor decisió que hem pres mai. Com a pare, vaig estar informat de tot en tot moment, acompanyat en tot moment, i es va respectar sempre el que vaig voler. Estic infinitament agraït de l’experiència que he pogut viure, no la canviaria per res. Infinites gràcies Imma!!!”

 

Pere Guijarro

pare de'n Luc, nascut el 02/01/2014

 

 

“Per mi, va ser essencial la practicitat i la seguretat que desprenia l’Imma. Des del primer moment m’hi vaig sentir còmode i en plena confiança. Durant tot l’embaràs i el part m’he sentit molt acompanyada i plena disponibilitat per part seva. Va saber estar en la justa mesura en totes les situacions.

 

Només tinc paraules d’agraïment per ajudar-me a sentir-me tan orgullosa de mi mateixa i a ser conscient del meu poder i força.”

 

Laia Saborido

mare de la Xenia, nascuda 29/12/13

 


“Estimada Imma,

em sento molt afortunada d’haver-te tingut al costat al part de la meva segona filla. Em vas guiar d’una forma meravellosa durant tot el procés. En cada moment notava una sincronia perfecta entre el que jo sentia que necessitava i l’ajuda que tu em donaves. Admiro la quantitat de recursos que tens per a ajudar a que el part vagi bé; les diferents postures, la respiració per a no deixar-me emportar per el dolor, el recolzament de les teves mans a les lumbars durant cada contracció, l’empenta per a que superés cada etapa que s’em presentà durant el part, etc. Tinc molta sort d’haver gaudit d’aquesta atenció total i gràcies per a haver convertit el part en una experiència única i  bonica. Espero tenir-te a tu com a llevadora si em torno a quedar embaraçada! Sens dubte ets immillorable en el teu ofici i contribueixes a que les dones se sentin capaces de tenir fills i ser mares a través del seu cos i potencial.  Amb molta gratitud.”


Joana Robert

Mare de Ixchel

i Joia, nascuda 16/12/2013




“Tota dona hauria de poder donar a llum en intimitat i respecte. Totes les dones haurien de poder donar a llum sense preses, sense intervencions innecessàries i sense pors, nomes així aconseguiriem donar a llum en parts feliços i amorosos.

 

Però la realitat és que no tots els professionals que ens atenen vetllen per aquestes necessitats i moltes de nosaltres patim parts “no traumàtics” o inclús traumàtics. I es que no ens em de conformar amb un part “no traumàtic”, no ens em de conformar perquè el nostre fill estigui sà.  Per això moltes de nosaltres prenem decisions que poden semblar extremes (per segons quins). Per això algunes de nosaltres preferim la calidesa de la nostra llar per rebre els nostres fills.

 

Jo vaig viure una experiència inolvidable de la que em sento molt orgullosa y molt feliç, no ho cambiaria ni per tot l’or del mon. Vaig donar a llum a la meva filla petita al saló de casa meva dins la piscina de parts tal y com ho havia imaginat a la meva ment i al meu cor. Va ser un part romàntic, tranquil i preciós. Podeu llegir el relat del meu part a: http://www.crianzanatural.com/forum/forum_posts.asp?TID=194604

 

Desiré Capataz

Mare de la Paula

i la Julia, nascuda el 03/12/2013

 


“Quin gran privilegi conèixer l’Imma! Estem molt contents i ens emocionem cada vegada que pensem en el dia del part.

L’Imma ens va acompanyar durant tot l’embaràs, el part i el postpart, d’una forma respectuosa, càlida, amorosa, delicada i ferma, amb molt rigor i molta professionalitat. Era el que volíem: una professional que ens orientés en tots els nostres dubtes i que ens oferís tota la informació perquè nosaltres poguéssim decidir lliurement en cada moment.

Gràcies Imma per estar al nostre costat el dia més important de la nostra vida, gràcies per oferir-nos les mans, gràcies per la teva presencia discreta que ens va donar molta seguretat i la intimitat que volíem. Gràcies!!!

 

Clara Lago i Roger Prat

pares de l’Elna, nascuda 21/11/2013



“Per mi el mes difícil de tot no va ser el part. El més difícil va ser just abans. Ja havia sortit de comptes i la meva filla no donava senyals de voler sortir. Passaven els dies i aviat ens vam plantar a la setmana 42.

 

La pressió de l’hospital per provocar-me el part, la poca humanitat dels metges que em van atendre, juntament amb les amenaces que vaig rebre, faran que aquests 15 dies quedin gravats en la meva memòria per sempre. I és aquí quan la Imma em va ajudar més. Per la seva comprensió, per la tranquil·litat i la pau que em transmetia, la força que m’encomanava, però, sobretot, sobretot, un detall que em va agradar moltíssim va ser el respecte que em professava.

 

Quan li vaig dir que ja no podia més i que si en 3 dies no em posava de part aniria a que me’l provoquessin, recordo que em va contestar: “ El què tu decideixis està bé. Es la teva decisió. El teu part. El teu bebè. I jo et dono suport decideixis el què decideixis indistintament”. Diu molt de la seva persona, penso. Jo estava frustrada, em sentia culpable i mala mare per cedir a les pressions externes. No podia creure que al final hagués caigut en la trampa de la por. Les seves paraules em van reconfortar. Em va fer sentir bé, veure les coses d’un altre manera. I no sé si es que llavors em vaig relaxar o es que senzillament era el moment però aquell dia, a les 42 setmanes més 1 dia la meva filla va decidir venir al món. Va ser un part molt bo i ràpid. De llibre, que dirien alguns. I estic molt contenta de que al final hagi sigut així. Respectant el seu temps, respectant el meu cos, a casa, ella i jo juntes treballant per un fi comú. Gràcies Imma.”

 

Adaia Teruel

mare de l’Otto i

i la Mouna, nascuda el 02/11/2013

 


“El nostre part a casa no va ser ni fàcil ni ràpid: en Quirze va néixer en posició cefàlica occipito-posterior després de 84h d’haver trencat aigües. Va ser una prova de foc en molts sentits: per a mi com a dona, com a mamífera paridora, com a mare; per a nosaltres com a parella i pares incipients; i per al nostre fill va ser la prova de foc que el va portar a la vida.

 

Per a l’Imma la feina tampoc va ser senzilla, però ens va demostrar amb escreix que era la llevadora que més podia fer-hi front i acompanyar-nos en aquesta dura i extraordinària experiència. Ens va ajudar a enfrontar-nos a la por de prendre la dura decisió de si continuàvem a casa o anàvem a l’hospital (com n’és de fàcil que els altres decideixin per tu i eximir-te així de la responsabilitat i la por que comporta!), i va permetre i respectar amb amor i paciència el temps que tant jo com el meu fill vam necessitar per esdevenir un nou ésser diferenciat, ell com a fill, jo com a mare. Parir i néixer, un esdeveniment transcendent que l’Imma tracta amb la delicadesa i la professionalitat que requereix com a tal.

 

Imma, t’estarem eternament agraïts per ajudar-nos a portar al món al nostre fill, per fer-ho d’una manera no traumàtica, i per permetre que l’amor i el respecte formin ja part del seu ADN. Sense tu ell seria d’una altra manera, perquè el part traumàtic que ens esperava a l’hospital li hagués canviat el caràcter, la personalitat i el fons de la seva ànima. De tot cor,”

 

Clara i Jordi

pares de’n Quirze, nascut el 18/10/2013

 




“Imma, m’alegro molt d’aquella xerrada al centre cívic, va ser decisiva per acabar de tenir clar que si tenia un tercer fill el tindria a casa. Aquesta decisió ha estat un pas molt important en el procés des de que va néixer el Pau (el gran) fins la Rut (la petita), en aquest procés hem hagut d’anar buscant respostes a les nostres inquietuds, perquè molt sovint les respostes i maneres de fer més “convencionals” no ens servien.

Aquest embaràs, part i post part no té res a veure amb el que havia viscut abans. Durant tot el procés m’he sentit segura i confiada, no he tingut por ni dubtes, sabia que fèiem el millor per la nostra filla i també per nosaltres, i que respectant els nostres ritmes tindríem un part fisiològic fantàstic. Això junt amb el teu suport i la teva professionalitat garantia l’èxit.

 

Ens quedem amb la tranquil·litat de casa nostra, amb el que vaig riure malgrat les contraccions al sofà, amb el moment de poder agafar la nostra filla, amb la “classe de placenta” que ens vas fer, amb poder dormir al meu llit, oh, que diferent respecte l’hospital!! Amb l’atenció durant el post part (les trucades), el fet de saber que si ho necessitàvem vindries (això ens donava molta confiança, no estàvem sols, podíem comptar amb el teu suport), i amb la cara del Pau i la Núria a l’endemà del naixement, quan es van aixecar del llit per anar a l’escola, com sempre, però amb una germana petita!!

 

Recomano l’experiència, a la xerrada vas dir que una dona ha de parir allà on se senti més segura i confiada i crec que cap hospital pot fer que em senti millor que a casa meva. Gràcies!!”

 

Ilu Moreno i Jordi Gómez

pares del Pau, la Núria

i la Rut, nascuda el 25/09/2013



“Confiança, sinceritat, complicitat…Una bona mescla d’allò que es necesita en un instant tan especial. Moltes gràcies per acompanyar-nos, Imma.”

 

Txell Solé i Oriol Prat

pares de l’Aina

i en Max, nascut el 17/09/2013



“Tot el que havíem desitjat pel part del nostre fill ha estat més que satisfet: ens hem sentit amb molta confiança en tot moment, respectats i estimats.

 

La Imma proposava alternatives (al moment del part) que ens feien sentir més còmodes i que van funcionar a la perfecció.

 

Estem satisfets i feliços d’ haver compartit aquesta experiència amb tu, Imma, que ens has trasmés tanta consciència, confiança i amor. Sense tú no hagués estat possible un part tant preciós ni hagués estat tan fàcil (tenint en compte el pes de’n Madaix 4,700) al que podia haver estat bastant més difícil.

 

Has estat la nostra llum abans, durant i després del part.

 

Per a nosaltres ha estat un privilegi tenir-te com a llevadora, has estat el que buscava i pensava no existia, tot en una.

 

Sempre estaràs als nostres cors. No t’ oblidarem mai.

Infinitament agraits.”

 

Barbara Orús i Jordi Tornés

pares de l’Ariana

i en Madaix, nascut el 14/09/2013



"Des que em vaig quedar embarassada sabia que l’ Imma seria la meva llevadora ja que aquesta vegada sí que seria part a casa . L'embaràs ha estat una meravella, un plaer , sense cap complicació o preocupació , en Fanis ho feia tot fàcil i l’Imma estava present en tot aquest temps . I un dia calorós d'agost em vaig despertar i vaig començar a perdre aigües. Ja sabia que havia arribat el dia! Però fins a la nit les contraccions no van començar, jo poc estressada perquè era positiva de Streptococo i havia decidit de no prendre antibiòtics. Recordo que estava sola a casa i després d'una conversa telefònica que vam tenir amb la Imma en la qual em comentava que no podrien passar més que 18hores amb la bossa trencada i em recomanava anar a buscar l'antibiòtic i em vaig posar a plorar molt. Vaig parlar amb en Fanis i li vaig dir que hauria de venir ja sí o sí que havíem fet un camí molt bonic perquè s'espatllés al final ! I les contraccions van començar amb més intensitat. Avisem a l’Imma i aviat va arribar. Em vaig ficar a la meva  cova i no en vaig sortir més, les contraccions cada vegada més intenses . Sentia la presència de l’Imma que era al costat, silenciosa. Sentia que la meva parella estava serè (ell després em va confessar que veia l’Imma tan tranquil · la que se sentia tranquil també) , fet que m'inspirava molta pau malgrat les contraccions fortes. Recordo només un moment que li vaig preguntar a l’Imma si encara quedava temps per a l'hora límit que havia de prendre l'antibiòtic i amb un somriure em va dir que sí que faltava encara. Les contraccions anaven en augment, tot anava molt fluid i en algun moment vaig sentir que el meu cos em demanava empènyer. No vaig dir res però l’Imma ja va detectar el canvi i em va preguntar si volia canviar de posició i posar-me al sofà que estava al costat. Vaig començar a empènyer i sentia que cada vegada estava més a prop d'abraçar al meu nadó. Empenyia i l’Imma em guiava fins que en algun moment recordo que em va dir agafa el teu nadó llavors em vaig aixecar, estava de quatre potes i vaig treure al Fanis! Un moment inoblidabl , un moment on es va aturar el temps! L’Imma ens va deixar sols a conèixer-nos i després va estar present per el despreniment de la placenta. Ha estat una experiència meravellosa i la nostra família l'hi agraeix moltíssim a l’Imma ! Gràcies des del meu cor! "

 

Maria Mantzakou

Mare de l’Ariadni

i el Fanis, nascut el 2013.08.23



“ T’agraeixo tant que m’acompanyessis en aquest moment tan meravellós de la meva vida. Sobretot la confiança que em vas transmetre i com em vas encoratjar perquè en aquells moments de defalliment no deixés de creure en mi. Gràcies!!!!

 

Maia Planas

mare de la Martina

i de’n Biel, nascut el 15/07/2013  


       

"... En realitat el que necessita una dona durant tot aquest temps, molt més que vitamines i advertències és serenitat i calma; la certesa que té recursos propis per ajudar al seu fill durant l'embaràs per arribar sa i alegre al nostre món.

 

Ningú pot regalar-te ni la serenitat ni la calma, cal buscar-los a  l'interior de cadascuna ... El que és cert, és que si tens una guia savia i dolça que t'acompanya i que t’aplana el camí en el laberint de les emocions i sensacions noves i inesperades - tant positives com negatives - és molt més fàcil conectar amb tu mateixa ...

 

I l’iImma per a mi és la persona que va saber acompanyar-me d'aquesta manera ...

Té la barreja perfecta de competència professional i precisió en paral.lel amb una intuïció altíssima. Sempre (però sempre!) Va saber dir una frase en algun moment de la conversa que, com per art de màgia, ho posava tot al seu lloc i tot encaixava. I així durant els mesos abans d'arribar al part, vaig anar tenint la sensació d'estar preparada i tranquil.la. Va  passar el mateix amb la meva parella.

 

Bach deia en una de les seves cartes que tocar el piano és molt fàcil - només cal recolzar la tecla adequada en el moment adequat amb el dit i pes adequats. Doncs és una mica el mateix ...

 

També el seu sentit de l'humor, el fet de fer sentir les coses mes lleugeres ... i en un moment donat res sembla impossible, encara que segueix sent un repte. D'altra banda, sempre va ser molt honesta, en el sentit que tampoc intentava disminuir l'impacte de les coses ni la seva importància, la qual cosa va fer que jo em sentís (i la meva parella també) cada vegada més responsable dels meus actes i les meves decisions, afavorint la nostra autonomia.

 

Els recursos que té van ser molt importants... en els moments més difícils per a mi, va saber observar i proposar una cosa o una altra, escoltar la meva veu i acompanyar-me de la manera més beneficiosa per a mi... A més amb reacció ràpida, sempre en l'instant present...

 

Una cosa important: la confiança total que sentia cap a ella. Sabia a un nivell molt intuïtiu que estavem tremendament vinculades en aquell moment.

 

I la veritat és que va ser una mena d'àngel guardià: sempre al costat, sempre acompanyant, mai invasiva, mai absent. Sempre forta i dolça (així com imagino els àngels guardians, ja que en conec a un (una!), fins i tot tinc el seu mobil, quina sort!

 

Anahit

mare de’n Tigran, nascut el 26/06/2013



“Tot i ser el meu tercer part, la contribució de l’Imma va ser molt important i especial perquè naixés el nostre fill Genís.

 

L’imma és un 3 en 1. Durant l’acompanyament al part i després del naixement és llevadora, doula i amiga. Un cop va acabar tot, no hi havia cap senyal del part a casa, excepte jo amb el meu bebè al pit sobre el sofà. Durant el treball de part fa un seguiment de la mare i el nadó com si fossin 3 o 4 professionals treballant alhora, sense deixar d’acompanyar, d’estar present i connectada. Una capacitat exel.lent d’organització.

 

Quan acabes de treballar amb ella, a més d’una gran persona, amb molta empatia i intuició, te n’adones que l’Imma te unes competències, una formació i una experiència a prova de bombes. Tant des de l’emoció com objectivament, és una professional brillant.”

 

Belen i David

pares de la Clara, l’Aroa

i en Genís, nascut l’01/06/2013



“Des del moment en que vaig decidir que no volia PARIR de qualsevol manera i que el NAIXEMENT de la meva filla fos un moment especial, vaig començar a fer recerca, fins que vaig conèixer l´Imma. Va ser la persona que ens va transmetre la seguretat i la confiança que necessitàvem trobar. Vam trobar en ella una gran PROFESSIONAL, seriosa, rigorosa...i alhora, una PERSONA senzilla, amable, propera i del tot entregada; la combinació perfecta, per acompanyar el moment més important de la nostra vida; el naixement de la nostra filla.

 

Tot allò era nou i desconegut per a nosaltres, però amb l´acompanyament de l´Imma, va ser molt fàcil. Les pors, els dubtes, els neguits...s´anaven dissipant de mica en mica i, arribat el moment, em vaig sentir del tot segura i capaç de parir sense que ningú intervingués en aquell procés i amb la certesa que les agulles, les tisores i altres estris i derivats, no hi tenien cabuda. Així, vam poder donar la benvinguda que nosaltres desitjàvem a la nostra petita. La vam acollir en la més estricta INTIMITAT i en un espai ple de CALMA,TENDRESA, AMOR,CALIDESA i RESPECTE.

 

Només tenim paraules d´agraïment per haver-nos donat la mà, haver-nos escoltat i haver-nos donat la força necessària en tots aquells moments que ho vam necessitar. Gràcies per haver-nos guiat i acompanyat en el moment més màgic de la nostra vida.  GRÀCIES, IMMA! “

 

Manel i Laia

pares de la Bruna, nascuda el02/05/2013



"Des del moment que vaig saber que estava embarassada m'imaginava el naixement del nostre fill d'una sola manera: íntim, relaxat, natural, en un ambient acollidor, amb molt poques persones al meu costat i sobretot respectat, que es respectés en tot moment les nostres decisions i accions. I tot això va ser possible gràcies a l’Imma, una persona professional, propera, humil, sincera, que li encanta la seva feina i que desprèn un amor enorme.

 

El nostre part va ser millor encara de com me l’havia imaginat, em vaig sentir molt lliure i acompanyada en tot moment. Mai havia estat tan present. Vaig ser conscient de cada minut i cada segon que m'acostava a veure al nostre nadó, amb el seu dolor i el seu descans, amb els seus crits i plors, amb la seva música i ball, amb les seves rialles. I sobretot vaig ser molt conscient del moment en què el nostre fill sortia del meu ventre i va ser l'experiència més bonica que he viscut mai.

 

Moltes gràcies Imma per fer-ho possible, gràcies per confiar en mi des del primer dia i per dedicar-te en cos i ànima a nosaltres. Gràcies de tot cor.

T’estimem. "

 

Karol Vidal i Víctor,

pares de'n Kai, nascut el 2013.03.09

 


“L’acompanyament de l’ Imma al part... va ser l’ajuda ajustada, just el que necessitàvem. La sentiem a la vora en tot moment, les paraules d’ànim, el sentir que estava anant bé, les seves mans càlides en cada contracció, l’olor de la casa d’herbes... La seva professionalitat ens donava molta seguretat. Hi havia un clima de confiança, de confiança mútua entre tots els que ho vam viure. Sentim que ha satisfet les nostres necessitats de respecte i sensibilitat. Moltíssimes gràcies! “

 

Martí i Dúnia

pares de l’Adriana

i la Valentina, nascuda el 12/02/2013




“Ha sigut tot un plaer i un encert conèixer a l'Imma, encara que fos a la recta final de l'embaràs. Fins aquell moment ens havia portat un ginecòleg que més que tranquil·litzar-nos ens posava nerviosos i ens preocupava amb inapropiats comentaris. L'Imma pel contrari ens explicava les coses amb naturalitat i ens donava molta tranquil·litat. Ens ha ajudat moltíssim i ens hem sentit molt segurs en tot moment.

El dia
del part va ser més llarg i complicat del que inicialment esperàvem però, encara i així, el seu tracte professional i, sobre tot, molt humà ens va transmetre molta seguretat i força. En tot moment ens va informar de l'evolució del procés, sempre em va demanar permís si creia que havia de fer un tacte i, quan va arribar el moment, ens va anunciar que, malauradament, la situació s'havia complicat i que no era segur continuar a casa.

Tan bon punt va néixer la nostra filla l'Imma ens va venir a veure a l'hospital i ens va ajudar moltíssim amb la lactància. Gràcies als seus consells i experiència hem aconseguit tenir una lactància estupenda. Sinó no sé com hagués anat doncs a l'hospital ens van parlar de lactància el segon dia...

Les seves visites post-part i les seves trucades ens han servit per estar més tranquils i per disfrutar més
del moment. Li hem consultat tots el dubtes que teníem i ella ens ha anat trucant per veure com anava tot. Saber que tens una persona que en sap al teu costat i que pots localitzar a qualsevol hora és re-confortant.

Haver contractat els seus serveis ha sigut la millor decisió que hem pres durant tot l'embaràs i segur que més endavant repetirem l'experiència.

Moltíssimes gràcies per tot Imma!!!”

 

Vanessa Lantigua i Joel Centelles

pares de l’Ainet, nascuda el 06/03/2013

 


"Avui els dubtes i inseguretats de l'embaràs han quedat en el passat, però en aquell moment el suport de l’Imma va ser l'única cosa que em va poder consolar.

 

El part, el dolor i per fi el naixement del meu petit fill: l’ Imma sempre sabia què dir, què fer, com ajudar. La professionalitat que transmetia durant les consultes de l'embaràs em va permetre relaxar-me i confiar en ella durant el part. Ara estem molt agraïts per l'acompanyament dedicat i tan delicat en aquesta gran aventura i sempre recordarem a l’ Imma amb molt d'afecte.

 

A qualsevol que vulgui parir a casa li desitjo que tingui un part igual de meravellós com el que jo vaig tenir "

 

Dani Marsakov

mare de Devin, nascut el 29/12/12



“Fa unes setmanes vam viure una de les experiències més fascinants que es pot viure: vam ser pares per segona vegada, i vam tenir l’enorme fortuna de ser acompanyats per una dona professional, respectuosa i totalment entregada. És una dona que defensa el part a casa perquè, com ens recorda, parir és la culminació d’un acte d’amor que s’hauria de viure amb naturalitat i sense por, fent prevaler per sobre de tot,  la seguretat de la mare i el bebè.

 

…Després de visitar diversos hospitals, clíniques i ginecòlegs, em vaig adonar que a dia d’avui, la única manera de tenir un part realment natural i “respectat” és fer-ho a casa…i així va ser com la vam conèixer. A més d’ella vam veure altres llevadores, però des de la primera entrevista, ella ens va transmetre rigor, entrega, complicitat, professionalitat, calidesa i sensibilitat . En tot moment ens va acompanyar i ajudar a vencer dubtes i pors,ens va monitoritzar i controlar per a confirmar que tot estaba bé i que, efectivament, es podia dur a terme un part a casa. Sempre ens vam sentir acompanyats, desde la tranquilitat i seguretat que ella ens fa sentir, i tot això ho fa de manera espontània i sincera, no només perquè ha acompanyat a moltes families en aquesta aventura maravellosa, sino perquè ella també ha sigut mare amb parts naturals i a casa.

 

A més a més sembla que no es conforma amb ser una llevadora exel.lent, sino quees segueix formant en práctica, teoria I a través de l’experiència dels seus clients. Sap que per a ser la millor no n’hi ha prou
amb atendre un número més alt de parts, sino que a més cal estar actualitzada en les últimes investigacions i rebre "feedback" constant de qui ha parit amb ella.

Avui en dia parir a casa és pràcticament un luxe, pero parir amb algú com la Imma és a més una fortuna! Us convido a conèixer-la i escoltar-la, i si podeu parir a casa, sens dubte us sentireu igual d’acompanyats i afortunats com els que l’hem coneguda. Si voleu més informació ens podeu contactar, ella te les nostres dades.”


Tziranda i Alex Tesei

pares de Nico i

Georgie nascut el 26/11/12

 


“Després de dos parts poc respectats (una cesària sense indicació mèdica i després un part totalment medicalitzat) volia donar al meu tercer, i segurament ultimo bebè, una arribada especial, que ens reconciliés com a família amb la naturalitat del naixement.  Per a aquest moment tant especial vaig triar a l’Imma i des del principi vaig sentir que havia encertat: carinyosa i disponible, ella em va reafirmar a cada passa en la meva convicció de que podia parir, cada cop que la meva filla es posava en posicions extranyes o cada vegada que jo havia d’escoltar comentaris intervencionistes a la SS.  

 

I així va ser: l’Imma va acompanyar el nostre part fent-se present quan la necessitava i “ desapareixent” quan volia estar sola, respectant i abançant-se a les meves necessitates i desitjos, sense deixar de banda la seguretat i la professionalitat. L’Imma va encoratjar la meva filla gran a presenciar el naixement de la seva germaneta, la qual cosa li agraeixo sobremanera, perque pot ser hagi descobert la seva vocació i perque, sigui com sigui, la meva filla de 8 anys ha après que parir és una cosa natural i normal per a una dona.

 

Després del part ens va seguir acompanyant en els inicis de la lactancia, que no van ser fàcils.

 

La calidesa i professionalitat de la Imma van ser crucials per fer que el meu marit acceptés la idea, i després la realitat, del part a casa. Ara ha comprès perquè jo necessitava aquest tipus de part i l’enorme diferència entre estar a casa i anar a l’hospital. Crec que s’ha convertit al part a casa!

 

Tot això li agraeixo a l’Imma, all seu insuperable “saber estar” i estic segura que per a mi, saber que ella estava sempre disponible i que em donava support, va fer que el meu part fos més fàcil, perquè jo mateixa vaig aprendre a creure que ho podia ser, diguessin el que diguessin els altres.

Gràcies per ajudar-me a confiar en mi mateixa i en el meu bebè!”

 

Valeria Lagos i Gordon Downie

pares de l'Alma, l'Angus

i la Sira, nascuda el 20/11/12



"La primera nit, quasi no podia suportar el dolor. Tan sols demanava més i més calmants. Em varen preguntar si volia que s’emportessin la meva nena per jo poder descansar. Estava tan destrossada que ho vaig acceptar.

 

La primer nit, Laura tenia minuts de vida i jo hores d’insomni. Durant el part desitjava que tot plegat s’acabés per poder dormir. Aquella nit no vaig aclucar l’ull, la felicitat (i les hormones) van fer desaparèixer el cansament.

 

L’un va ser el pitjor dia de la meva vida, l’altre el millor. El primer va ser una cesària innecessària, en un quiròfan fred i en soledat; l’altre va ser un part a casa amb el meu estimat. La diferència se la dec a l’ Imma.

 

L’Imma va ser respectuosa i atenta des de la primera trobada a casa seva. Em donà ànims durant l’embaràs, va resoldre dubtes. I va estar amb mi durant tot el procés tant per telèfon, com a casa. L’Imma em va acompanyar des de la primera visita fins al postpart.”

 

Yolanda Bolós

mare de la Irene

i la Laura nascuda el 14/10/12

 


“...Sembla mentida com els dubtes, inseguretats, pors que havia tingut mesos enrera, durant les visites de l’embaràs anaven desapareixent completament a mida que s’acostava el moment...Recordava les nostres trobades amb l’Imma, les nostres converses per telèfon i les seves paraules m’ajudaven, fent desaparèixer qualsevol cosa que pugués interferir en el bon treball de part. I mica en mica anava creixent com a dona, com a mare, com a mamífera...

 

...estava arribant el moment i allà hi havia l’Imma amb la seva mirada, els seus gestos delicats, la seva seguretat i confiança, transmetent-me tota la força necessària per a complir el meu desig...

 

...És molt difícil posar paraules a un desig complert tal i com l’havies somniat que podia ser, és increible....

 

...l’Aroa va néixer tal i com voliem, acompanyada de la seva familia, la seva mare, el seu pare i la seva germana, la companyia de l’Ingrid i l’Imma, una gran professional, que ha estat i serà molt més que només la llevadora.

 

En el moment que va néixer l’Aroa, recordo que l’Imma em va dir “agafa la teva filla”  i allà estava jo sentint-me la dona més gran del món...la geganta Judit...acollint no només a la meva filla sinó experiències i emocions molt fortes que estaven succeïnt i que havien d’arribar, en les quals l’Imma ha estat present, donant-nos el seu soport, acompanyant-nos en cada moment, sense presses, amb respecte, empatia i sobre tot amb Amor, molt d’Amor...

 

Moltes gràcies per tot, mai ho oblidarem... “ 

 

Jose i Judit

pares de l’Ainara i

l’Aroa nascuda el 04/10/12

 

Podeu llegir la versió complerta a:

https://skydrive.live.com/view.aspx?Bsrc=SkyMail&Bpub=SDX.SkyDrive&resid=35E3156AA079FBB!142&cid=035e3156aa079fbb

 


"Jo no crec en les casualitats, així que considero que poder estar acompanyats per l’Imma en l'embaràs, part i postpart és un regal que ens ha fet la vida.
Una mare-doula-llevadora, no es pot demanar més!

Professional, amorosa, respectuosa, ferma, sàbia i eficaç!

Ha sigut la nostra guia en moments de dubte i la companya perfecta en la festa de benvinguda a la nostra filla, que va ser el part. No podem estar més agraïts!

Sense dubte repetirem amb els nostres propers fills!"

Basha i David

pares de la Kione, nascuda el 28/09/12

 


“La India va naixer el 13 de Juny. Per a nosaltres la seva arribada era un moment que voliem viure intensament des del principi, de la forma més íntima posible. Vam estar llegint, informant-nos i buscant el lloc (cases de part) o la persona (llevadora) més idònea per acompanyar-nos en haches viatge. Desde el moment que vam coneixer la Imma, vam saber que era ella sense cap dubte, la persona amb la que compartiríem el nostre part.

 

Per a mi era molt important parir amb algú que em dongués confiança, no només professionalment sino algú amb sensibilitat, amb afecte, amb passió  i respecte absolut cap a nosaltres.

 

Han passat tres mesos i encara no se explicar com d’important va ser per a mi la seva presència abans del part, durant i sobretot després, sempre atenta a les meves emocions i les nostres necessitats. Per a mi va ser un suport importantíssim en tot el pospart i l’alletament. Com vam llegir en altres testimonis, la Imma es concerteix de sobte en amiga, germana, mare i eterna companya.

 

Continuarem pensant i sentitnt que d’alguna manera sempre formará part de la nostra petita familia.

 

Ara que soc mare i que he parit seguint els meus desitjos, trobo imprescindible que tota dona tingui una llevadora al seu costat que li ofereixi confiança, tranquilitat, amor, empatia i afecte durant tot el procés.

 

Gràcies per tot Imma....”

 

Julia i Ferran

pares de la India, nascuda el 13/06/2012

“Des que vaig quedar embarassada, m'anava plantejant com volía que fos el meu part... sempre se m'apareixia la mateixa imatge... calma, pau, confiança, intimitat i tranquilitat...

…Rebre el teu suport des que varem decidir que ens acompanyessis va ser increïble, la confiança que ens vas donar, les teves paraules sinceres, professionals, humanes, clares... la teva companyia en el moment més difícil per a mi, i sobretot saber que series amb nosaltres fins al final em va donar tanta confiança que estic segura que això va fer que em posés de part...

En el moment en que vaig tenir a en Tomàs en els meus braços, desprès d’unes quantes hores de cridar-lo i de dir-li que tenia ganes de veure'l, vaig comprobar que no havia cercat cap altre llevadora perquè el meu cor em deia que eres tu i que aquella imatge que tant visualitzava quan pensava en el nostre part.... era realment el nostre part!!!!

No seria just treure mèrit del nostre part a en Tomàs, en David, la Martina i a mi mateixa, però tampoc sería just no reconèixer el teu suport, la teva presència ferma, les teves paraules, clares, reals, sinceres, el teu somriure pacient, la teva sencillesa, el teu treball TAN PROFESSIONAL i sobretot el TEU GRAN COR DE MARE I DE DONA... ets increible ... I NO EM CANSARÉ D'AGRAIR-TE SEMPRE HAVER-NOS ACOMPANYAT EN AQUESTA MERAVELLOSA EXPERIÈNCIA DE VIDA. T'ESTIMEM I DESITGEM QUE MOLTES FAMILIES TINGUIN EL TEU ACOMPANYAMENT!!!"

 

Maria Capell

mare de la Martina i

en Tomàs, nascut el 11/06/12

 

 

“Tant les visites a casa teva com les de casa nostre varen ser cordials, profesionals, molt sinceres i amistoses. Les xerrades a pocs dies del naixement, van fer pujar el meu grau de confiança. La professionalitat i sencillesa el dia del part faran que en molt de temps recordi aquell moment, vist desde la meva petita col.laboració, com un moment únic, inolvidable i, encara que no ho sembli, difícil d’explicar.

La teva estada amb nosaltres és per a mi com un bon viatge, plè de bons records.

Gràcies Imma.”

 

David Tregón

pare de la Martina i

en Tomàs, nascut el 11/06/12

 



“Gràcies a l’Imma ens hem sentit molt segurs de portar al nostre fill al món com voliem. Ha estat molt atenta i carinyosa, siempre que l’hem necessitat o hem tingut dubtes, ha estat aquí.

Ha estat una experiència molt bonica i molt intensa, el naixement del Marc. Crec que mai hauriem pogut imaginar que un part fos tan bonic i una cosa tan natural, si no fos per persones com tu, no seria possible.

Espero que ens tornem a trobar algún dia si decidim tenir un tercer fill. Un petó molt gran de part de tots!!!”

 

Raquel González

mare de l’Aroa

i del Marc, nascut 07/04/12

 



“La India va naixer el 13 de Juny. Per a nosaltres la seva arribada era un moment que voliem viure intensament des del principi, de la forma més íntima posible. Vam estar llegint, informant-nos i buscant el lloc (cases de part) o la persona (llevadora) més idònea per acompanyar-nos en haches viatge. Desde el moment que vam coneixer la Imma, vam saber que era ella sense cap dubte, la persona amb la que compartiríem el nostre part.
Per a mi era molt important parir amb algú que em dongués confiança, no només professionalment sino algú amb sensibilitat, amb afecte, amb passió  i respecte absolut cap a nosaltres.
Han passat tres mesos i encara no se explicar com d’important va ser per a mi la seva presència abans del part, durant i sobretot després, sempre atenta a les meves emocions i les nostres necessitats. Per a mi va ser un suport importantíssim en tot el pospart i l’alletament. Com vam llegir en altres testimonis, la Imma es concerteix de sobte en amiga, germana, mare i eterna companya.
Continuarem pensant i sentitnt que d’alguna manera sempre formará part de la nostra petita familia.
Ara que soc mare i que he parit seguint els meus desitjos, trobo imprescindible que tota dona tingui una llevadora al seu costat que li ofereixi confiança, tranquilitat, amor, empatia i afecte durant tot el procés.
Gràcies per tot Imma....”
Julia i Ferranpares de la India, nascuda el 13/06/2012

"Cada vegada que recordo com vaig parir la meva filla, el meu cor, la meva ment i el meu cos s’inunden de sensacions de plaer. La cara se m’il.lumina i sento una felicitat que només vaig sentir quan va naixer el meu segon fill. Amb aquest part he descobert una altra persona dins meu i no canviaria res de com va passar ja que se que no hi va haver manipulació en el procés i que les coses es van succeïr en l’ordre que calia, i si van ser moltes hores de contraccions és perquè ho necessitàvem així. Sento que la meva llevadora, la Imma, va cumplir les funcions de tantes persones com en aquells moments són necessàries: em va fer de germana, mare, amiga, i al mateix temps va desenvolupar el seu treball amb una professionalitat sorprenent, de forma que en tot moment em vaig sentir lliure i al mateix temps controlada. Estic segura que és possible viure una experiència similar en un centre hospitalari; només cal reconeixe-ne la necessitat, respectar els drets de les mares i els seus nadons i tenir ganes de fer-ho possible. Em sento privilegiada per haver descobert una altra manera de parir i naixer, malgrat el perquè del descobriment. En el temps que la Imma va estar al meu costat vaig rebre la millor atenció que una puèrpera pugui desitjar i necessitar. A casa nostra sempre tindrem les portes obertes per a ella; li hem d’agraïr tant que pagar-li els seus serveis és simplement un tràmit insuficient. Donem les gràcies perque encara hi ha professionals amb vocació formant-se constantment.”

 

Lucy Lo Cascio

mare de Santo, Humberto

i Amy Jo, nascuda el 08/03/12







“Amb un mil.lió de gràcies…encara no en tindria prou…no m’acostumo a quedar sense paraules, Imma, però no se per on començar. Estic molt agraïda d’haver-te trobat, de que creguessis en mi, de que la Eesha tingués algú tan amorós i encoratjador per ajudar-la a trobar el seu camí cap aquest món, i de que fossis al meu costat durant els dies més foscos que mai hagi afrontat. Per a mi has estat més que una llevadora i considero la teva presència durant el naixement de la meva filla, i encara més, en la meva vida, realment com una benedicció. Gràcies.”

 

Sasha Douglas

mare de Eesha, nascuda el 12/01/12

 

 

"Conèixer l'Imma i que hagi pogut acompanyar-nos en el part de la nostra filla Ona ha estat un gran regal per a nosaltres. Ens va donar confiança des del principi, molta seguretat i tranquil·litat tan en el prepart, com en el part i el postpart. Gràcies Imma pel teu estar tan respectuós, per la teva gran professionalitat i pel teu saber copsar les nostres necessitats en tot moment, tan físiques com emocionals. Sentim que la teva presència va ser clau per a que poguéssim viure el part de la nostra filla intensament, del que ens queda un record entranyable. Gràcies Imma per cuidar-nos en tot moment amb tant amor i tant respecte, amb tots els teus detalls. Sentim que encara et tenim molt present i que sempre et tindrem en un raconet del nostre cor. Moltíssimes gràcies per tot.”


Montse Camps i Oriol Saula
pares de l'Ot i

l'Ona, nascuda el 01/01/12



 

 

“Tenir l’ Imma com a llevadora ha estat un regal de la vida. És una gran professional, sempre atenta i disposada a resoldre els meus dubtes. Les visites prepart em van donar seguretat. Durant el part, va tenir el do de dir-me les paraules adequades per ajudar-me en el procés i de tenir els recursos per a fer més fàcil el naixement del meu fill. He pogut parir el meu fill com ho havia somniat i en companyía de la meva familia, sentint-me cuidada i respectada. Viure amb ella aquest moment fa que es converteixi en un trosset de la nostra familia.”

 

Esperança Urdeix

madre de Jasper, Nanuk

y Boris nascut el 19/12/11

 

 

 

“L’Imma és una professional respectuosa, directa, honesta i amb sentit de l'humor. Mostra amor i una total comprensió de la transformació que té lloc durant el part i la maternitat.

Treballant amb l’Imma em vaig sentir segura i realment cuidada. Això em va permetre donar el millor de mi mateixa sense inquietuds ni preocupacions.

Tota dona mereix tenir al seu costat una llevadora com l’ Imma.”


Cara Turner
mare de l’Aisha, nascuda el
05/11/11


“Quan la vaig tenir al meu costat em vaig relaxar completament. La seva presència discreta però contínua, les seves mans que sempre sabia on col·locar per alleujar la intensitat de la contracció, el seu respecte en mesurar les meves constants vitals i escoltar la petitona, la intuïció… quantes vegades se'm va avançar al que jo estava pensant, estalviant-me haver de parlar… permetent-me concentrar-me, sentir les contraccions i la meva nena baixar dins meu. Va ser la millor ajuda i companyia que podia tenir.
Les cures posteriors van ser realitzades sense presses, amb molta delicadesa, i no se’n va anar fins assegurar-se que les dues estàvem perfectes.
Les visites posteriors han estat de gran ajuda, davant les dificultats que hem tingut sempre hem trobat una resposta ràpida i el seu suport en tots els sentits.
Ha estat una experiència màgica i molt intensa que la presència de la Imma m'ha permès gaudir amb calma i confiança.”

 

Marta Grau
mare de l’Ona, nascuda el
03/11/11