per naixements sense violència / por nacimientos sin violencia/ for childbirth without violence
         per naixements sense violència / por nacimientos sin violencia/ for childbirth without violence    

Imma Sàrries: Llevadora

Sóc llevadora. Em vaig graduar a Anglaterra on em van atorgar First Class Honours (Matrícula d'Honor). Després vaig ser escollida entre 120 llevadores de l'hospital on treballava, Royal Berkshire Hospital, per formar part de l'equip de 12 llevadores fundadores del Birth Center (Casa de Parts) del mateix hospital.
 

Tinc una filla que va néixer a casa el 2003 i a la qual vaig alletar durant 4 anys per desig  mútuo i un fill que va néixer a casa el 2012 i al qual vaig alletar durant 5 anys per desitg mútuo.

 

Abans de graduar-me com a llevadora, em vaig diplomar a Barcelona com a Infermera per la EUIFN Blanquerna, on vaig obtenir 13 Matrícules d'Honor.


Sóc assessora de Lactància Materna.

Sóc terapeuta de Zen Shiatsu especialitzada en la maternitat.

Vaig ser Mare Doula durant 12 anys.

 
Parlo i escric català, castellà i anglès, i tinc un nivell bàsic d'alemany i francès oral.

 

Llevadora

Actualment resideixo a Barcelona on treballo com a llevadora autònoma, oferint els següents serveis:


-Acompanyament i seguiment de l'embaràs
-Preparació al Part i la Maternitat
-Atenció al Part a casa
-Atenció al treball de part (per a dones que desitgen donar a llum a l'hospital)
-Acompanyament durant el pospart
-Suport a la lactància materna
-Shiatsu per a la maternitat
-versió de presentació de natges amb mètodes no invasius

 

Al llarg d'aquesta pàgina web, a partir de totes les referències bibliogràfiques esmentades, tindreu l'oportunitat de veure que la meva forma de treballar està meticulosament basada en l'evidència científica.


La raó principal per la qual sóc llevadora és per promoure i cuidar de la normalitat en el naixement (International Confederation of Midwives, 2017). El meu treball m'apassiona i sempre intento implementar un punt de vista salutogènic del part (Plested, 2014; Downe and McCourt, 2008); cuidant de cada naixement com una experiència única, amb la seva pròpia normalitat.

 

Les professionals més adequades per acompanyar l’embaràs, el part i el postpart  som les llevadores. Després en alguns casos les dones a més necessiten de l’acompanyament d’altres professionals: psicòlegs, fisioterapeutes del sol pelvià, osteòpates, metges obstetres, neonatòlegs o altres especialistes en diferents aspectes de la salut.

 

Molta evidencia científica ens mostra que amb l’acompanyament de llevadores hi ha més satisfacció per part de les dones, especialment si hi ha una continuïtat en l’atenció (Mortensen et al, 2019; Symon et al, 2019), més percepció de control i llibertat de decisió i en general menys intervencions mediques i millors resultats materns i perinatals (Declercq et al, 2019; Wiegerinck et al, 2019). Hi ha molta menys probabilitat de que la dona demani (o se li ofereixi) analgèsia regional, menys probabilitat de part instrumentat o cessaria, menys probabilitat d’episiotomia i més probabilitat de tenir un part vaginal espontani i de tenir una lactància exitosa (Forster et al, 2016; Sandall et al, 2016; Lida et al, 2014; Hodnett et al, 2013;  Birthplace in England Collaborative Group,2011; Hollowell, et al, 2011; Edwards, 2009; Janssen et al, 2009; Healthcare Commission, 2008;  Maassen, 2008; RCM, 2007).

 

Per tant: deixa que et cuidi una llevadora! Tindràs millors resultats i més satisfacció. Serà un plaer cuidar-te, cuidar-vos!